Dessa 4 Eye-Catching Mantel Design Idéer kommer att få dig redo för fall

Dessa 4 Eye-Catching Mantel Design Idéer kommer att få dig redo för fall
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vi hoppas att du gillar de produkter vi rekommenderar. Bara så du är medveten, Freshome kan samla en del av försäljningen från länkarna på den här sidan.

Det är dags att värma din mantel upp till hösten. Bild: Assyrian Star Construction Inc

Köp ett liknande utseende: Stearinljus | lyktor

Vi är stora fans av säsongsinspirerad inredning, särskilt när det gäller höst. När som helst, vem skulle inte vilja infoga samma mysiga känsla som inspireras av att byta löv och en liten chill i luften i sina interiörer?

Om du letar efter ett enkelt sätt att föra hem i ditt hem, har du tur. Vi har sammanställt några av våra favorit moderna och iögonfallande mantel design idéer. Dessa utseende är perfekta för den kommande säsongen.

Ta en titt på nedanstående förslag. Med bara en handfull föremål och vårt designråd får du alla verktyg du behöver för att göra ditt hem till en höstas.

Gå vidare och ta med naturen inomhus. Bild: Cameron Stewart Interior Design

Köp ett liknande utseende: Pitcher | Fasanfjädrar | Torkad Vete

Försök med att integrera naturen

Medan naturinspirerad inredning inte är exakt den nyaste ideen för att skaka upp höstinteriörer, pratar vi inte om de hörsnäckor som din mormor älskade. Dessa dagar, när naturliga element spelar en roll i design, är mindre definitivt mer.

I synnerhet är dekorativa grenar - som de som visas på bilden ovan - oerhört populära. Överväg att använda två eller tre knippar, inrymda i dekorativa vaser, spridda över manteln. De kan antingen användas ensamma eller som bokar för att rama en målning.

Tillbehör baserade på löv är en annan säsongsstandard. Men istället för att väva en stor, orubblig krans över toppen av kaminen, försök en mer subtil touch. Väggkonst är ett utmärkt sätt att göra detta. Överväg att välja några små bitar att luta på manteln för att återskapa en gallerivägg.

Sätt en ny snurr på traditionella falldesigner. Bild: Cockfield Jackson Architects, APAC

Handla liknande utseende: Pumpor | Ljus | Orkanljushållare

Rethink klassiska semester objekt

De av oss som firar Halloween vet början på hösten är ett tecken på att skrämmande nätter ligger precis runt hörnet. Din semesterutseende behöver dock inte vara lämplig för en kostymfest. I stället fokusera på att köpa produkter som kan stanna hela året.

Använd den här bilden som en guide. Snarare än att visa en djärv jack-o-lantern eller något liknande, är pumporna på denna mantel mindre och har en dämpad känsla för dem. Vita pumpor är speciellt trendiga, liksom glasblåsta alternativ.

Kom ihåg att när du införlivar mindre inredningstyper är det viktigt att skapa grupperingar. Oavsett om du har valt att koncentrera din design på ena sidan av manteln eller om du vill ha tillbehör i varje ände, försök ordna dem i udda nummererade formationer. Dessa anses typiskt mer estetiskt tilltalande än jämnt antal konfigurationer.

Ge din eldstad en bit av vintageflair. Bild: Becky Cunningham Hem

Handla liknande utseende: Lyktor | Fönsterram

Fira ett rustikt utseende

En vedeldad spis är en idealisk plats, prova en rustik estetik. Tänk på det: lukten av rök och ljudet av loggar som knäcker i flammorna ger omedelbart minnen av bergstugor och snygga höstkvällar.

Med det i åtanke är nästan vilket rustikt tillbehör som helst rättvist spel. Leta efter föremål som vagnhjul, masonburkar och speglar i antika ramar. Om möjligt hitta tillbehör av traditionellt rustika material som järn, burlap och återvunnet skog.

Med dessa mantlar är din bästa satsning att skapa kontrast. Ordna dina dekorelement så att de innehåller olika höjder och placeras i olika riktningar. Det finns ingen hård och snabb regel för hur man hittar den perfekta placeringen. Använd din intuition - ditt inre öga för design - för att hjälpa dig att göra justeringar tills du är nöjd.

Förnya dagens trender som lyktor. Bild: MTM Masonry och skorsten

Handla liknande utseende: Lyktor | Antlers

Tänk på antikviteter

Lyckligtvis för oss ser vintageet tillbaka i stil. Om du vill ha ditt fallinspirerade mantel att se samtidigt tröst och stil, så är det här vägen att gå. Det här utseendet definieras av stycken som lyktor och antika bildramar.

Tänk på att de bästa vintageartiklarna kommer från deras ursprungliga era. Leta efter äkta antikviteter när det är möjligt. För att göra det, kolla sparsamtal och varuförsäljning i ditt område.

Med det sagt, om du hittar tillbehör med historia inte är ett alternativ, kan du alltid gå DIY-rutten. Hitta liknande saker som de som listas ovan och leta efter en väderlägeshandledning online. Med lite arbete och rätt lackfärg - kanske en vitvit eller tennegrå - borde du enkelt kunna skapa ett antikt utseende.

Var inte rädd för att ge din mantel en säsongsspinn. Bild: Zak Johnson Architects

Köp ett liknande utseende: Stearinljus | Willow Branches

De bästa mönster är de som inte stagnerar året runt. Istället innehåller de några, små, estetiska detaljer som förändras med årstiderna. Om du är redo att få ditt hem redo för höst, behåll dessa manteldesign idéer i åtanke. Genom att göra några förändringar i din eldstad, får du möjlighet att införa dina interiörer med höstcoziness.

För att komma igång med accessorizing din mantel för hösten drog vi några av våra favorittillbehör tillsammans. Kolla in dessa bra produkter nedan:

1. Vitpumpa

2. fasanfjädrar

3. Koppar Pitcher

4. Vete Stalker

5. Antler Bowl

6. Hurricane Candle Holders

7. Hittade degskålar

8. Wagon Wheels

9. Pilarljus

10. Galvaniserade lanternor

Vad tycker du om dessa manteldesignideer? Hur dekorerar du ditt mantel för höst? Berätta om det i kommentarerna nedan.