Kul, Fall Pumpkin Collages: Idéer & Inspiration

Kul, Fall Pumpkin Collages: Idéer & Inspiration
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är höst och det betyder att det är dags att få pumpor ut för sprucing! På manteln, verandaen, trappan, bordet och i varje nook eller cranny, är dessa kalebasser ett praktiskt stycke höstens inredning! Låt oss kolla på några pumpkollage och ta några idéer och inspiration för säsongen!

1. Vit Pumpa Scapes.

För ett mer naturligt, blandbart utseende, ta några vita pumpor och skapa en mini collage på matsalen bordet. Vi älskar hur delikat och feminint det känns. {Finns på äppelandonioner}.

2. Vissa blå droppar.

Bryta utanför vanliga fallfärger och hitta (eller måla) några pumpor som matchar ditt heminredning. Det känns fortfarande festligt, och med en collage så här blir ditt soffbord eller foajé så mycket mer jazzed.

3. En hörn överraskning.

Detta lilla lilla kluster ser bra ut för att välkomna gäster i foajén eller sprucing upp en hall och hemmakontor. Sprinkling lite festivalen är ganska lätt att göra.

4. i köket

Ställ in din matsal och nöjesområde med ett stort antal pumpor. Bara designa en snabb collage och voila ... inspirera!

5. Sparkly Gourd Placements.

MoreINSPIRATION
  • Eklektiska mantelkollager: Idéer och inspiration
  • Pumpa prydda uteplatser: Inredning Idéer
  • 10 Simple DIY Pumpkin Fall Decor Idéer

Lägg till lite glans genom att lägga lite gnista till dina pumpor. Välj sedan andra accenter för att lägga till ditt design-värdiga collage.

6. Spooky Black & White.

Gör dig redo för Halloween med en snabb och snygg mantel full av svartvita "spooky" pumpa ansikten. Det är enkelt och du kommer ha kul att göra upp dessa ansikten! {Found on cuteanddelicious}.

7. Olika storlekar, snälla.

Vi älskar att kombinera olika storlekar och former när det gäller pumpa design. Det gör en mer intressant stil, tycker du inte?

8. Blandning och Mashing.

Precis som storlekar, älskar vi att blanda och masha upp olika typer av kalebasser. Denna mantel har mycket personlighet från storlekar, former, färger och typer!

9. Spridda pumpor vardera.

Hur roligt är det här veranda? Det har höstens smaker och Halloween-anda med allt det är spridda pumpor. Även om strategiskt placerad, älskar vi rundkörningsvägen de dekorerade.

10. Grön och Ljus.

Är inte denna design beauiful? Grönhattiga pumpor på en ren vit bakgrund - det känns som att falla men ser ut som ett couture!