Familjerum med två separata ingångar

Familjerum med två separata ingångar
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När det gäller familjehem är kraven större eftersom du vet att det här är den plats där du ska spendera all din avslappningstid, där du ska se dina barn växa och var du kommer att välkomnas varje dag av en kärleksfull fru. Du vill noga ha ett stort vackert hus för dig och din familj, med alla tekniska faciliteter, gjorda med de bästa materialen. Utrymmet är också mycket viktigt eftersom du säkert vill ha ett säkert vackert utrymme för dig att koppla av och dina barn ska leka.

Men ibland, efter några år inser du att det du redan har byggt inte räcker till. Nästa bostad är ett bra exempel på hur du kan utöka din bostadsfastighet utan att röra med den redan existerande arkitekturen. Projektet gjordes av KBG Architekten och sätta i praktiken ett hus från Oldenburg, Tyskland. Lösningen som arkitekterna fann var att skapa i samma trädgård två oberoende retreater, var och en med separata poster.

MoreINSPIRATION
  • Enfamiljers bostad i ett område begränsat
  • Truro Enfamilj Residence by ZeroEnergy Design
  • Expansivt familjehem i Bel-Air av Dream Project LA

Varje del har egna sovrum, bad och studier. De två kropparna förenas av en samling som har vardagsrum och matsalar. I vilket gäller designen har huset en elegant modern design även inom och utanför. Inredningen är stor, enkel och ljus vilket gör att du känner dig väldigt bekväm och ger dig en lycklig känsla. Fasaden är gjord av träpanelväggar vilket gör det möjligt för huset att matcha bättre med den naturliga miljön.