Var sentimental och ha ett bondgårdstabell i ditt hem

Var sentimental och ha ett bondgårdstabell i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Gården interiörer handlar om de enkla detaljerna och om att göra det mesta av vad du redan har. Det är en bra stil att utforska när du inte har en stor budget och vill ändra hur ditt hem ser ut. Det finns massor av bra idéer att utforska. Till exempel finns det massor av idéer du kan använda i köket. Ha en bondgård köksbord, en bondgårdssäng eller ljusarmatur.

Köksbordet behöver inte innehålla några specifika detaljer. I grund och botten skulle varje enkel tabell göra. Men för att verkligen återuppliva bondgårdens ande borde bordet vara av trä.

Så återanvänd ett gammalt bord, ge det en ny färgfärg eller fläck den igen. Det behöver inte se perfekt ut. Faktum är att alla de små defekterna gör det unikt. Känner du de gamla traditionella borden som dina morföräldrar brukade ha i köket? Få en av dem men täck inte den med någonting.

MoreINSPIRATION
  • 10 skäl du behöver ett bondgård köksbord
  • Chic European Farmhouse Dining Table
  • 5 tips för en mysig bondgårdskök

Känn dig fri att anpassa ditt köksbord. Välj en färg du gillar och ge den en makeover. Om du vill kan du bara måla benen och för toppen välja en speciell behandling för att göra det mer motståndskraftigt. Naturligtvis skulle ingen färg alls exponera den råa och också se intressant ut. Att ha ett bord i köket är ganska mycket som att ha en köksö men utan extra lagring. Det eliminerar också behovet av en separat matplats.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15 och 16.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: