Enkel DIY Valentine Gift: Farmhouse Text Kasta Kudde

Enkel DIY Valentine Gift: Farmhouse Text Kasta Kudde
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Med hjärtans dag närmar sig, är det årstiden när våra tankar blir kärlek ... eller åtminstone ett desperat behov av förändringar i mitten av vintern. Om du letar efter ett sätt att dekorera till Alla hjärtans helgdag i år, eller om du vill överraska någon speciell med en skräddarsydd gåva, så är det här projektet för dig: ett självhäftigt (självklart) textryckt kudde.

Slutresultatet är personligt och mångsidigt i en mängd olika inredningsstilar - bondgård, samtida, shabby chic, eklektisk, traditionell, modern ... du heter den. Och det bästa är att det inte är svårt. Tar projektet lite tid? Ja, beroende på storleken på din stencil och texten på din kudde meddelande. Annat än det blir det dock inte enklare än det här projektet.

DIY Nivå: Nybörjare

 • Material behövs:
 • Svart finmarkerad tygmarkör (rekommendera Pigma Micron-pennor - ingen blödning, konstant bläckflöde och övergripande mycket lätt att arbeta med)
 • Stencil (storlek du väljer)
 • Förtvättat tyg för kuddehölje (exempel använder en dukdräktrester)
 • Kuddeform

Steg 1: Klipp tyg.

Denna kudde kräver tre stycken tyg efter eget val. Vi rekommenderar något tyngre tyngre och neutrala med lite synlig väv, till exempel linne-, duk eller bomullsdroppar. Klipp ett stycke kvadrat, 1 "större än storleken på din kuddeform (en 15" x15 "kvadrat för en 14" kudde). Klipp två stycken ungefär 2/3 bredden på din kuddeform, men samma höjd som din första kvadrat (två stycken skuren ca 10 "x15").

Steg 2: Börja stenciling.

Sätt de två mindre tygstyckena åt sidan och sätt in det större tygstycket framför dig. Ta ditt brev stencil och tygmarkör. Lämna omkring 1/2 "gränsen, börja stenciling din text. Tips: Spåra kanten av stencilbrevet med din tillverkare och fyll i / färga det innan du flyttar stencilen.

När du stencilerar i dina bokstäver, refererar du ständigt till din position med både de omedelbara omgivande bokstäverna och de några rader ovanför. Detta kommer att hålla din text rörlig i raka linjer. Även om små brister är en del av den handtryckta charmen, vill du förmodligen inte sluta med helt snedställda textlinjer. Tips: En fördel med att använda ett tyg med synlig väv är att du kan använda den väv som din guide för textlinjer.

Du kommer förmodligen att märka enstaka lint (är det vad det är?) Bygg upp på din markörspets. Oroa dig inte.

Rulla bara spetsen på ett papper för att "stelna" luddstycket.

Det kommer antingen att gå ut på papperet, eller du kan använda dina naglar för att försiktigt ta bort luddet från markörspetsen. Var försiktig så att du inte skadar själva spetsen. Tips: För denna större stencil hittade jag bäst resultat med 0,50mm tipstorlek. Känn dig fri att leka med vad som ger dig de bästa resultaten.

Steg 3: Fortsätt stenciling.

MoreINSPIRATION
 • Tre enkla sätt att designa ett Stencil Pillow av dig själv
 • 15-minuters kuvertkuddehandledning
 • Visa din kärlek med ett hjärta kudde - 7 DIY-projekt

Det här är inte svårt - det är faktiskt typ av terapeutiskt och speciellt roligt om du arbetar med texter eller text som du älskar - men det tar lite tid. Bara vet att gå in och njut av processen. Tips: Avgör på förhand om du vill slutföra varje ord i slutet av raden, eller om du är okej med en omärkt fortsättning av ordet till nästa rad. Oavsett din preferens, var bara konsekvent hela vägen ner.

Steg 4: Förbered dig för symaskinen.

Efter de allmänna riktlinjerna för denna handledning (Stefan: länk till DIY Envelope Pillow here), symar du din text framåt i ett kuvertskydd i kuvertstil. I ett nötskal kommer du att sya färdiga sömmar på en lång sida av var och en av dina mindre tygstycken.

Lägg din text fyrkantig, text-uppåt.

Ta ett mindre tygstycke och lägg det, höger sida ner, ovanpå textvävstorget, med den färdiga sömmen över texten och den motsatta råkanten kantad med textrutans råkant. Lägg det andra mindre tygstycket, även höger sida ner med färdig söm över en del av det första mindre tygstycket, ovanpå textvävstorget, i andra änden. Tips: Hela textfältet bör täckas av de två överlappande mindre bitarna, alla högra sidor som är vända mot inåt och råa kanter. Pin alla råa kanter.

Steg 5: Sy sidor (råa kanter) tillsammans.

Detta är steget där kuddehöljet faktiskt kommer ihop. Sy 1/2 "sömmar runt alla fyra sidor, se till att allt är fastsatt och ligger platt och fyrkantigt när du går. Tips: Tyger med synliga vävningar tenderar att svika lätt. Av denna anledning rekommenderar vi att du lägger till en zigzagstygn runt själva kanterna för att minimera fläckar senare.

Steg 6: Vänd kuddehöljet rätt ut.

Du är praktiskt taget klar! Tips: Klipp in de inre hörnen innan du vrider den med rätt sida och var försiktig så att du inte klipper av dina sömmar. Vänd bara ditt kudde på höger sida och sätt in kuddeformen.

Steg 7: Vola! Luta dig tillbaka och njut av.

"Din Song" -texten råkar vara meningsfull för mig och min familj, och jag tror att de fungerar perfekt för Alla hjärtans dag också.

Fördelar med en tryckt textkudde:

 • Gör en underbar present (till dig själv eller någon annan!).
 • Helt anpassningsbar. Vi vet alla att personliga gåvor är de bästa.
 • Kombinerar bra med andra kuddar.
 • Går med alla stilar av heminredning.

Tja, där har du det. Vi hoppas att du gillar att göra denna textkudde till en Alla hjärtans daggåva i år!