FASTVINN restaurang av Alfons Tost Interiorisme

FASTVINN restaurang av Alfons Tost Interiorisme
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

FASTVÍNIC är ett snabbmatsparadis i Barcelona, ​​Spanien. Den var designad av Alfons Tost Interiorisme (Alfons Tost). Det öppnade sina dörrar denna sommar och det är en plats som firar den enkla men ändå så läckra smörgåsen. Kocken Sergi de Meià spenderar sina dagar och förbereder läckra mellanmål och använder endast högkvalitativa, lokalt framställda, säsongsbetonade, ekologiska produkter.

Men det är inte bara maten som är organisk. Glasögon, brickor och många andra föremål är gjorda av återvunnet material, vilket hjälper FASTVÍNIC att tjäna ett LEED-certifikat (ledarskap inom energi och miljödesign). Tanken var att skapa en funktionell men ändå mysig och bekväm självbetjäningsrestaurang där alla kan känna sig välkomna.

MoreINSPIRATION
  • Tre nivåer modernt hus med stora fönster
  • Kom och äta med mig: Wow inte bara dina gäster med god mat
  • Swedbank kontor av Audrius Ambrasas Architects

Den faktiska affären består av två nivåer. Det finns bottenvåningen som inkluderar köket och matsalen och den underjordiska nivån med badrummen och servicekontoret. På bottenvåningen finns en mycket funktionell skapelse, den perimetriska dexionställningen som kan användas som sittplats, bord, bar, rack för krukor och växter, ett hyllsystem och ett vinställ. Det verkar som en mycket inbjudande och varm plats. Om du lägger till utsökt mat är detta det perfekta stället att vara. Den organiska funktionen är ännu ett stort plus som drar in ännu fler människor. Det är en av de få hållbara och miljövänliga restaurangerna där ute och det är ett bra exempel att följa.