Ferm Living Tree Trunk Vaas

Ferm Living Tree Trunk Vaas
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du är på humör för något ovanligt och original, ta en väv på den här spännande vasen. Det ser inte ut som de vanliga vaser vi ser vart vi än går. Det beror på att den är formad som en trädstam. Jag tycker personligen att denna design är mycket intressant och original.

Vasen är designad av Trine Andersen och inspireras av skandinavisk natur. Vasen är skulpterad från en faktisk trädstam. För att hålla träet säkert och säkert finns det en avtagbar keramisk kopp inuti. Eftersom vaser är gjorda av faktiska trädstammar, menade detta också att varje vas är unik och varierar i form av färg, form och storlek. Designern använder alderträ för att skapa vasen.

Det är en mycket intressant idé. En sådan spännande vas kommer definitivt att lägga till personlighet i din inredning. Det är ett iögonfallande föremål och det gör verkligen sitt jobb som en dekorativ del. De ungefärliga dimensionerna för denna speciella vas är 15 cm. Det finns också andra storlekar. Du kan köpa denna unika vas för 39,95 kr. Och om du vill dekorera ditt hem i samma ton kan du också välja Ferm Living Tree Trunk Tealight Holder med en liknande design. Det finns också andra naturinspirerade produkter du kan hitta, som ett trädstamssidebord eller ett pebbles soffbord.