Första hotell i Dubai med rum 10m under havsytan

Första hotell i Dubai med rum 10m under havsytan
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta fantastiska hotell kommer att byggas i Dubai. Om jag kommer ihåg Dubai hade meddelat ett annat extravagant undervattenshotell som heter Hydropolis, 2006. Projektet var försenat av olika skäl. Den här gången hade Deep Ocean Technology design detta underbara hotell och jag tror att det blir verklighet. Hotellet är skapat av många skivor och den första ligger på botten av havet. Härifrån kan gästerna beundra det underbara korallrevet. Om det inte räcker med vad säger du om undervattensdrivna fordon, ett spa, trädgårdsområden, en övervattensterrass och en helikopterflygplats speciellt för gästerna. Ovanstående vattenskivor är monterade på tre jätte ben.

Vad som gör det här hotellet det bästa jag någonsin sett är att ovanstående vattenskivor kan lösas, vid nödsituationer och kan användas som livräddningsfartyg. Låter fantastiskt! Detta hotell är en miljövänlig, förklarar Bogdan Gutkowski- VD för "Big InVEST Group", det erbjuder nya möjligheter till ekologi och med detta hotell konstrueras ett nytt undervattensekosystem skapas i omgivningen.

MoreINSPIRATION
  • Det fantastiska Kempinski Hotel & Residences Palm Jumeirah, Dubai
  • Armani Hotel Dubai - En verkligt unik lyxig reträtt
  • Den lyxiga Pyramid Raffles Dubai Hotel

Har du sett tecknade JETSONS? Tja från min åsikt är detta hotell den exakta havsnivåreplikat av bostäderna i JETSONS. På disken under vatten har hotellet två rum med en fantastisk utsikt. Det är en dröm som blir verklighet.Dubaihas gjort det igen! Håll dig skarp för den stora öppningen och boka ett rum till ditt nöje. {Found on Daily Mail}.