Fitness Club i Bellevue, Washington

Fitness Club i Bellevue, Washington
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Bellevue Club ligger vid Bellevue, Washington; en förort till Seattle. Det tjänar som gym och hotell. Expansionen och renoveringen av denna klubb är byggd av Baylis Architects. Expansionen görs för att utöka biblioteket och för extra utrymme för fitnessanläggningar. Designen av byggnaden inspirerades av nordvästasiatisk arkitektur, ombyggnaden uppnåddes med hjälp av olika element. För att möta kravet är sneda tak med stora överhäng och cederskärning utformad och ges stuckatur.

Ett horisontellt mullionsmönsterfönster skapas också för att ge underbara utsikter också tillåta solljus att fylla utrymmet.Detta 3 våningar 15000 kvm hus ligger mellan en pool i norr och tennisbana i söder. En privat Zen-trädgård och asiatisk influerad topografi ökar den omedelbara miljön. Naturligt ljus tränger in i alla träningsstudier. Bortsett från detta diffunderade solljus går också igenom genomskinliga väggar.

MoreINSPIRATION
  • The Z House, ett annat spektakulärt modernt hem i Bellevue Hill
  • R House Bellevue Hill av Bruce Stafford Architects
  • N House Bellevue Hill av Bruce Stafford Architects

Ett sydligt öppet atrium hämtar naturlig stråle till hjärtat av volymen via ett treårigt gardinmursystem.Den stora utmaningen i detta projekt var att assimilera en ny stålmomentramstruktur med den nuvarande konkreta strukturen. Övergången mellan modern och gammal krävs för att ske med omfattande öppningar, samtidigt som man behåller en seismisk fog och en 3-timmars brandpartition.

Bortsett från expansion gjordes ombyggnad för träningsstudior. Racquetballbanorna förvandlades till flera rum och kontor.