Fem trender för 2012 som du bör bry dig om

Fem trender för 2012 som du bör bry dig om
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När året börjar med ett bang, ser alla ut nya idéer för att skapa inredningen i sina nya hem eller ombygga befintliga interiörer på ett fräscht och trevligt sätt. Om du var bland de förvirrade några undrar om de senaste designtrenderna för innevarande år, skulle följande stycken hjälpa dig att bestämma designen för ditt hus.

Rustik och återvunnen

Med "Spara jorden kampanjen" går stark är det mycket viktigt med återvunnet och återvunnet material och inredningsdesign med rustikt trä och annat återvunnet material är det säkert en händelseutveckling i år. Det finns möbler som använder återvunnet trä, vilket för närvarande blir mycket populärt. Det finns exklusiva köksinredning av sådana återvunna material, som är robusta och trendiga.

Med konstruktörerna använda sina kreativa tankar för att bäst använda materialen som används för att designa interiören är inte bara begränsad till användningen av återvunnet trä, men också olika andra material som metaller, plast och tyger. Dessa interiördesigner är tillgängliga för att dekorera alla dina rum uteslutande för att ge det det eleganta utseendet. Faktum är att deigns är här för att stanna och fler och fler människor väljer denna typ av rustika och återställda mönster för att däck upp sina interiörer.

Låg möbler

MoreINSPIRATION
  • Badrumsrenoveringstrender du bör bry dig om 2012
  • 2012 färg färg trender du bör bry sig om
  • Köksdekorationstrender som du bör tänka på för 2012

Med sittplatser ordnade på mycket lågt avstånd från golvet, säg om sjutton till arton inches från golvet är denna typ av design väldigt elegant och ändå mycket bekväm. Även kaffebord och väggmöbler börjar nästan från marknivå. Den här snygga interiören är en stor hit med många människor som gör sina hem med denna typ av trendiga design.

Stort konstverk och särskilt fotografi

Numera tänker alla stora och det visas visst på den typ av interiör som föredras. Trenden i år är att pryder väggarna med stora konstramar eller svartvita foton som upptar en stor del av väggen. Detta skulle ge den perfekta bakgrunden till din matsal eller vardagsrum.

Naturliga ekologiska tyger

Med alla som pratar om att vara naturliga och realistiska i år är möblerna snygga tyger av bomull, linne, burlaps och hampa i enkla, mjuka färger. De ljusa färgerna, som beige, grå, vitt, ger dig den fräscha och livliga känslan som gör att hela stället ser ut som välkomnande och varmt som någonsin.

Taupe är favoritfärgen i år

Den gråbruna kombinationen är här för att stanna i år också. Denna färg ger den skarpa och obefläckade finishen till vilket rum som helst. Färgen kan användas i sängkläder eller möbler med väggarna som har en ljus färg gul eller blå. Om du inte är den för ljusa färger sjunker sjunken lika bra på egen hand i vilken vägg som helst. Designers har använt denna nyans från tidigt i tid och denna skugga av Taupe är säker på att det kommer att stanna länge! {Pics source 1,2,3,4 och 5}