Hur man ställer in en Flagstone Patio Design

Hur man ställer in en Flagstone Patio Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Flagstones är ett av dina bästa alternativ för uteplatsen och det är lätt att förstå varför det är. Materialet är också lämpligt för uteplatser i allmänhet också för andra utrymmen, främst på grund av dess förmåga att tillåta vattnet att permeera, vilket därmed undviker bildandet av pooler och ackumuleringar. Dessutom har flaggsten ett naturligt och organiskt utseende förutom att vara glidbeständigt, dess jordnära nyanser blendar in i landskapet på ett sömlöst sätt.

Du kan kolla in vår handledning om hur man lägger en stenstenväg för detaljerad information om alla steg du behöver ta för att få det utseende du vill ha. Det finns också andra inspirerande projekt som du kan ta en titt på. På BHG kan du till exempel analysera grunderna för ett sådant projekt, från och med det ögonblick då du tar bort den gamla uteplatsen upp till den punkt där den nya är installerad.

Ställer upp en gångbro på bakgården i ett projekt som du kan göra på en helg, som visas på Bridgetandbear. Hela processen är ganska enkel om du har alla material och verktyg. Slutresultatet är något att vara stolt över.

Naturligtvis måste du ta hänsyn till att det här är en stor typ av projekt. Så tänk två gånger innan du börjar arbeta med det. Projektet som beskrivs på Diynetwork börjar med utgrävningen av en del i bakgården. Efter att ha skapat en bas av kross och sand, blev stensten distribuerad, som en del av ett mycket tungt pussel.

Tänk på ett sådant projekt för en uteplats makeover. Om du är nyfiken på hur en sådan omvandling skulle gå, kolla in Youghouselove för en bra beskrivning. Detta brukade vara en skiffer gångväg, och efter att ha grävt gräset och det gamla skifferet grävde det ett nytt nytt utseende. Det var en lång process men resultaten är glädjande och inspirerande.

En annan stor uteplats makeover använder ett mer alternativ för flagstone finns på Zenshmen. Det tog bara cirka tre timmar och den befintliga betongen användes som grund. Först spreds ett lager eller en stenskärning över gångbanan och sedan rullades en vecka av barriärduk. Stenläggarna placerades sedan och mellanrummen var fyllda med flodsten.

Behöver du fler idéer? Kolla in Landskapsnätverket. Här hittar du också några ytterligare fördelar med flaggsten som ett material som ska användas på uteplatser samt mönsterdesign och idéer att anta för ett sådant projekt.

MoreINSPIRATION
  • Hur man lägger en tegelplattform - Tips och designsidor
  • Hur man utformar och bygger din egen uteplats
  • 5 fantastiska terrasser golv idéer