DIY Flannel Blanket Scarf

DIY Flannel Blanket Scarf
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

DIY en rolig flanell fallduk som fördubblas som möbelkasta och en bärbar halsduk! Säckdukar håller dig varm var du än går - oavsett om du bär den som en scarf eller använder den som en filt för att hålla dig varm på de kyliga höstkvällarna! Välj en färgstark eller djärv pläd som ger en rolig pop till både din inredning och garderob! Detta är en super lätt DIY för nybörjare crafter och tar mindre än 15 minuter!

Supplies:

  • 1 och 1/3 till 2 meter pläterad flanellväv med mönster på båda sidor
  • Måttband
  • Sy sax
  • Sypinne

Instruktion:

Layout din tyg och skapa en perfekt kvadrat. Detta tyg som vi använde var 44 inches långt och hemmed på toppen och botten. Vi hade symaskinen där vi köpte tyget, klyv det 44 tum långt för att börja, men om du arbetar med ett större tygstycke, klippa längden för att matcha bredden. Om du använder plädduk gör det enkelt att klippa längs en linje för jämn kanter.

För att få snittlinjerna rena och smidiga, dra ut några trådstänger från tyget på tyget. Detta kommer att skapa en fin tunn frans. Om du har problem med att dra i trådarna, använd en sömpinne för att lossa dem. Dra de yttre tråden först tills de är helt borta innan du arbetar inåt (annars kommer tråden inte att komma ut enkelt och kan slå din tyg).

MoreINSPIRATION
  • DIY Denim och Faux Fur Throw Blanket - Chic & Cozy till hösten!
  • Scarf Organisation - För när du helt enkelt har för många
  • DIY Multipurpose Fabric Basket

Upprepa steg 2 på motsatt sida av din tyget. Detta kompletterar kantningen på hela filten.

Vik över tyget och kasta på armstödet på en stol eller på ryggen på soffan för att lägga till en varm fallpeka på din heminredning. Att bära din filt som en filt halsduk, ta handduken i varje kant och vika den en gång diagonalt. Ta tag i hörnen på den långa vikten och linda runt halsen. Dra försiktigt och klistra in under den triangulära punkten på framsidan av din halsduk!