Flexibel kudde av Mia Cinelli

Flexibel kudde av Mia Cinelli
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Nästan alla blev vana med att sova med en kudde. Läkare brukar ge oss råd om att det är bättre att sova utan en kudde men vi tror inte riktigt det är sant så vi ignorerar dem. I ett försök att lösa detta problem har det utvecklats av alla slags olika kuddeutformningar som är avsedda att göra vår sömn bekvämare. Michigan-baserade designer Mia Cinelli har kommit med en mer ovanlig kudde design.

Loop-kudden ser ut som ett stort cirkulärt rör och är ungefär 18 "lång och 20" i omkrets. Det är en väldigt flexibel kudde som gör att användaren kan njuta av en bekväm sömn. Det är som en följeslagare under natten för dem som inte gillar att sova ensam. Men de som inte sover ensamma borde inte överdriva eftersom deras partner eventuellt kan bli avundsjuk och deras kudde kan drabbas av en olycklig olycka. Förutom att vara en bekväm följeslagare under natten är denna kudde också mycket hjälpsam i fallet eller gravida kvinnor för vilka det är svårt att hitta en bekväm position under natten.

MoreINSPIRATION
  • Kuddet som ser ut som din dator
  • Så här hittar du rätt kudde för dig
  • Uppblåsbara grön kudde av Art Terre

Kudden är väldigt hjälpsam i det här fallet. Loop pillow är en väldigt rolig och mjuk kudde, som skiljer sig från alla andra. Det är mycket bekvämt och mysigt och det är en riktig hjälp när ingen annan är där under natten. Jag tycker att det är en mycket säker ersättning.