Blommigt bomullssängkläder

Blommigt bomullssängkläder
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Min personliga övertygelse är att saker i ett sovrum ska vara trevliga och avkopplande, vilket gör dig bekväm där och inte särskilt stark i färg. Det beror på att du ska sova i ett sovrum och jag tror verkligen att din sinnesfrid under sömnen kan påverkas av de saker du ser innan du somnar. Det är därför jag föredrar blommiga pints på alla mina sängkläder. Och jag gillar också bomull för lakan eftersom det känns så snyggt och varmt, perfekt för att sova.

Blomningar på sängkläderna är snygga och söta och inte bara för tjejerna, eftersom man kan känna sig väldigt bra i dem också. Jag pratar om de blommiga utskrifterna i små blommönster och mycket känsliga färger som kan väljas för alla äktenskapsängar, såväl som för tonåringarna. Låt oss ta till exempel den här uppsättningen - den är perfekt för en tjejs rum, eftersom den rosa gränsen är en underbar bakgrund och också ramar för det lilla blommiga trycket. Hela rummet föreslår lugn och delikatesser och de vita väggarna passar perfekt hela atmosfären.

MoreINSPIRATION
  • Savannah Floral Duvet Cover
  • 5 sängkläder för oändliga söta drömmar
  • Geometriska former på sängkläder

Denna uppsättning är universell och unisex - vita bomullslakan med små röda blommor på den som kan vara perfekt för alla typer av sovrum, även för hotell, för din mormors rum eller för din lilla tjej. Den tredje är lite starkare, men fortfarande väldigt trevlig. Blommorna är större i storlek och röd, men den vita bakgrunden lugnar ner den övergripande bilden och rosa på kuddarna gör det till ett sött rum.

Hur kan det här med blommönster också ha gröna eller blå nyanser, vilket gör dem riktigt fina och perfekta för alla typer av sovrum. Och jag vet inte varför, den här uppsättningen påminner mig om min barndom när jag brukade koka i min mormors säng på morgonen.