Fogo badrumssamling av Duravit Italia

Fogo badrumssamling av Duravit Italia
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att välja badrumsmöbler för ditt hem är ett ömtåligt ämne. Badrummet är det mest privata och intima området i huset och du vill betona det genom möblerna. Det måste vara enkelt och funktionellt. Dekorationer ska inte ens vara en del av konversationen, eftersom de inte har något att göra med det utrymme. Badrummet måste vara så luftigt, rent och enkelt som möjligt. Här är en möbelsamling som kan hjälpa dig att uppnå det intima och mysiga utseende du vill ha.

Fogo-samlingen är designad av Duravit Italia och det är en mycket elegant badrumssamling. Den har mycket enkla och eleganta mönster, liksom trevliga färger. Møbelbitarna som ingår i Fogo-kollektionen har ett mycket vackert naturligt utseende, främst på grund av träet som användes i processen. Trä är ett material som alltid inspirerar elegans och det hjälper också till att skapa en mysig, bekväm och inbjudande atmosfär. Så här ska badrummet se ut.

MoreINSPIRATION
  • Enkel och inbjudande trämökssamling för badrummet
  • 1930-talets laboratories badrumssamling av restaureringsmaskinvaror
  • En försvinnande samling av badrum av Rapsel

Fram till nyligen har trä undvikits på grund av materialet av detta material. Badrummet är vanligen en grov miljö för trästycken på grund av all ånga och fukt. Men nuförtiden kan problemet enkelt undvikas genom att använda en speciell typ av trä. Fogo-samlingen har mycket praktiska och funktionella förvaringsenheter, antingen fasta eller mobila, samt skåp och diskbänkar. Alla bitar har utformats med ett minimum av detaljer, vilket innebär minimalistisk utseende.