Den formella fabriken vändes till ett färgstarkt kontor och showroom

Den formella fabriken vändes till ett färgstarkt kontor och showroom
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den plats du jobbar med har stor inverkan på ditt personliga liv. Att arbeta på ett kontor kan till exempel vara både utmanande och ansträngande, så för att överleva denna dagliga rutin är det viktigt att vara fräsch och inspirerad. Dessutom bör du vara medveten om vissa detaljer som är avsedda att göra ditt liv enklare om du arbetar på ett sådant ställe. Folk säger att om du gör det du älskar, kommer du aldrig att behöva jobba en dag i ditt liv. Jag tror att du har mer chanser att älska vad du gör om du arbetar i en riktig miljö. Så gör dig redo, för att du ska se ett kontor blir du aldrig trött på att arbeta i.

Megabudka arkitekter vände en gammal fabrik mitt i Moskva på en härlig och konstnärlig arbetsplats och showroom. Platsen är utformad och organiserad så att du enkelt kan glömma att du har andra saker att göra men jobba. Egentligen tycker jag att detta är en av de få ställen där "arbete" inte låter så illa.

MoreINSPIRATION
  • Återställda pallar förvandlades till möbler på ett albanska företags kontor
  • Moderna mönster för ditt kontor
  • Dreamhost Office Interior Design Pictures

En smart kontrast har skapats genom att kombinera träpanelmurar, vilket ger upphov till värme och en naturlig touch med polerade betonggolv. Vi kan också säga att hela detta utrymme har formen av en labyrint och främjar tanken att skapa modulära strukturer. Många blockfigurer med olika funktioner är sammankopplade i en annan höjd, vilket ger en komplex och elegant inredning.

Mångfalden av färger som används syftar till att inspirera och är avsedda att skapa en avkopplande atmosfär. Ett futuristiskt utseende läggs till genom att placera moderna kontorsstolar här och där. De 3D-strukturerade väggpanelerna har också en viktig betydelse för denna aspekt. De skapar ett dramatiskt utseende som kompletterar hela strukturen. En annan viktig funktion är golv till tak biblioteket, beläget i ett av arbetsområdena.