Fyra sätt att skapa känslan av våren i ditt hem

Fyra sätt att skapa känslan av våren i ditt hem
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

När våren faller ner finns en rikstäckande upplyftning. Alla känner sig vitaliserade, energiska och glada. Så varför inte ta med det här in i ditt hem? Du kan replikera känslan av våren i ditt hus med några noggrant gjorda inköp. Således kan några förändringar i ditt inre arbeta för att skapa en lyckligare och föryngrad miljö.

Täck upp ditt bord.

De flesta människor har utsikt över sitt dagliga matbord. Men om du uppmärksammar denna möbel kommer du att märka att det är en som inte brukar framkalla någon spänning eller stil. Du kan ändra allt detta genom att lägga till en bordsduk, placera mattor och servetter. Det finns massor av roliga och fantastiska mönster tillgängliga på internet just nu. Inkorporera levande färger och du kan se till att ditt matbord är huvudattraktionen i stället för den ignorerade delen i rummet.

Färgpop med kuddar.

Ett effektivt och kostnadseffektivt sätt att lägga in vårens energi i ditt hem är genom att byta kudde och kuddeöverdrag. Du bör inte bara välja ljusa färger, men du bör också använda ett lättare tyg. Prova och ta ihop en blandningsblock i färgkuddar / kuddar med mönstrade kuddar / kuddar. Detta skapar en perfekt blandning.

Spela med färg.

MoreINSPIRATION
  • Fira våren med en blommig accentvägg
  • 5 sätt att ge ditt hem ett vår-perfekt utseende
  • I blom: Vårblom Accent Inspiration

Att ha en accentvägg har visat sig vara mycket populär under det senaste året eller så. Ändå har de flesta valt att ha en accentvägg genom att använda tapeter. Men istället, varför inte välja en skön och uppfriskande färgfärg? En limegrön eller en citronfärg kan se fantastisk ut. Om du inte vill att hela väggen ska vara en blockfärg kan du alltid skapa ett mönster via inkorporerande randar. Ränder är en annan topp trend för 2013. Dessutom, istället för att ha en accentvägg kan du måla taket en annan färg jämfört med rummets väggar.

Ta med naturen i.

Ingenting säger våren bättre än blommor. Du kan bokstavligen få blommig in i ditt hem genom att plocka några snygga vaser och plocka några färska och doftande blommor. Naturligtvis kan du alltid gå till konstgjorda blommor om du föredrar - även om du kommer att sakna den fantastiska söta lukten. Du behöver inte vara så bokstavlig när du kommer in i utsidan. I stället kan du lägga till blommigt mönstrade tyg och ornament som innehåller blommor. Om du letar efter en viss typ av blomma är tusenskönor alltid ett bra val för våren.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6 och 7.