15 Golvplattformar För Foyer

15 Golvplattformar För Foyer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Häls dina gäster med något extra speciellt. I stället för att tråkiga lövträd eller mattade ingångar, varför inte ta upp ditt hems fashion-forward överklagande ett snäpp med ett mönster, en färg, en design eller två. Dessa 15 golvplattformar för foajén slår av strumporna av alla passagerare.

1. Brännpunkt

Wow dina gäster med ett brännpunkt som ligger på golvet så snart de går in. Med en liknande design kan du lägga till en konstnärlig närvaro där det är mer benäget att ge ett unikt intryck. Omslut ditt fokus med neutrala plattor för en ännu större ingång inuti.

2. Slate Herringbone

Denna skiffer sillben design från Studio Mcgee är ett mer traditionellt val när det gäller foyers. Men det är inte så traditionellt att det blir blött och tråkigt. Istället lägger den till en sexig slankhet till din entré som definitivt kommer att prydas och njutas.

3. Vit hexagon

Vita hexagonplattor kan vara en rolig väg att ta. Neutral och mångsidig, skönheten här är i den unika utformningen och personifieringen av foajén design. Använd den som ett sätt att avsluta ingången till ditt moderna hem eller lägga till lite chicer till ditt trendiga, rustika utrymme.

4. Polka Dots

En bit av ett polka-punktmönster verkar vara bra för själen, åtminstone det är vad vi tror. Vi älskar de kontrasterande, små svarta plattorna strönade runt denna foajé och hur det ger nytt liv och stil utan att avvika från den fina visionen.

5. Franskmålad

Handmålade kakelgolv är underbara inom alla utrymmen i huset. Oftast sett i badrum och kök, var inte rädd för att klä av foajén i något liknande. Titta bara på detta underbara mönsterfynd och hur entrén och korridoren lätt kan förvandlas genom att lägga till några av denna Euro-stil.

6. Rolig Geo

Vi har gushed om detta utrymme innan på Homedit, och vi älskar verkligen det som ett sätt att hälsa våra gäster och oss själva till ett mer eklektiskt och trendigare hem. Detta geo-utskrift är svart och vitt och har också en mycket klassisk tidlös inställning. Du kommer att kunna byta upp inredning och stil med årstidens förändring.

7. Gul viktoriansk

Om du är inspirerad av vintage design kommer du verkligen att falla hårt för denna kakelgolvdesign. Pops med gul blandad med viktoriansk skönhet, din foajé avger ditt första intryck av ditt hem. Och Balance Design gav oss ett fantastiskt exempel på hur man gör det när man letar efter en antik stil.

8. Chic tunnelbana

MoreINSPIRATION
  • 30 Golvplattformar för varje hörn av ditt hem!
  • 18 vackra exempel på golvplattor i köket
  • Vad är en foyer och hur du kan dekorera den

Tunnelbanor är förmodligen det mest populära och mest mångsidiga valet runt. Badrum, backplattor, köksgolv och i foajén, kommer det alltid att göra sitt jobb. AM Dolce Vita visade hur elegant och elegant en foajés grund kan vara när man går med en blank vit.

9. Trä Chevron

Kanske föreställer du dig en mer bondgård-inspirerad entré. Trä, chevron stilar kan vara vad passar den fakturaen och här är ett vackert exempel från Studio M om hur du kan få det att hända på ett smakfullt sätt. Vi älskar den här idén speciellt för när foyer eller infarten strömmar in i mudrooms.

10. Högglans

Kolla in den här eleganta högglansplattan och den fantastiska, snabba ingången som hjälper till att skapa! För en noggrann finish rekommenderar vi definitivt att du har en liknande design i en neutral efter eget val. Återigen sätter du en solid grund som lätt kan blandas och förändras när och om inredningen runt det gör.

11. Små rutig

Rutiga utskrifter är också ett tidlöst val. Och ju mindre du går desto mer intresse och nutida överklagande kommer du att komma in i rymden. Kolla in liknande inspiration på Enig Wonen.

12. Klassisk Retro

Över på Lorri Dyner Design ser du hur man kan fashionera en foajé runt klassiska, retro svarta och vita plattor. Ge ditt hem en sofistikerad throwback känsla genom att komplimangera utrymmet med något liknande. Ja, checkarna går bra inom köket men det slår säkert upp på entréerna.

13. Färgglada Vintage

Original Style gick också med en vintage design vid dörröppningen. Var inte rädd för en liten färg. Dyk in och gör djärva val, speciellt om du är inställd på att verkligen omvandla ditt hem. Och om du har vintage stil i åtanke - det kan vara ditt allra första steg.

14. Modern Art

Är du inspirerad av konst? Om du vill ha något krångel med en vridning av personlig stil, kanske du vill skapa en rolig design allt på egen hand. Gilla detta anpassade, moderna konstplatta golv som sprucing upp en elegant foajé.

15. Svartvitt mönster

Och slutligen lämnar vi dig med en annan svartvit design för att maximera ditt intresse. Detta är bara ett annat vackert sätt att ställa in tonen i ditt hem från det ögonblick som man går in i foajén och på kakelgolvet.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: