Frittstående badkar från Agape Cartesio

Frittstående badkar från Agape Cartesio
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Badkar är normalt ovala - det är därför jag är förbryllad när jag ser ett helt rektangulärt badkar som ser väldigt bra ut. Designen är perfekt och badkaret är felfri. Men låt oss se vad som gör det så speciellt? Först och främst är dessa badkar som är utformade av Agape Cartesio nästan helt tillverkade av naturmaterial, med undantag av vissa hartser och polyestrar. Dessa fristående badkar är fantastiska inte bara på grund av formen och materialet, utan också för att den yttre delen av badkaret ger dig plats för att deponera nödvändiga saker som rena handdukar, schampo etc.

Som du kan se från bilderna finns dessa badkar i två färger: vit och ljusbrun - framgångsfärgen. Designern Agape Cartezio måste vara en mycket hårt arbetande person som lägger allt i vägen, men han är också mycket begåvad. När det gäller storleken kan den köpas för olika badrum, men det kan hålla två personer samtidigt bekvämt.

MoreINSPIRATION
  • Oval Frittstående Badkar
  • Hilo frittstående akrylbadkar
  • Tvåpersoonsbadkar av Karim Rashid

Så använd det när du vill för att upptäcka alla dess funktioner och se om det var bra att spendera så mycket pengar på det. Glöm inte att om en sak inte har något praktiskt värde anses det värdelöst. Och det här är i grunden praktiskt.