Freshome Saturday Design Spotter

Freshome Saturday Design Spotter
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom vår forskning är oändlig bestämde vi oss för att skapa en specialpost som samlar några av de bästa interiörerna vi ser på lördagar. Varför på den här dagen? Med tanke på att vi under veckan brukar publicera nyheter, intervjuer och de projekt som ni skickar över, som lämnar lite tid att snubbla över * andra * geni slumpmässiga interiörer. Men mest av allt valde vi den här dagen eftersom vi vill ge dig något att drömma om under week-end och för att vi älskar Lördagens designspotting. Utan ytterligare ado, här är några coola idéer vi fångade i morse, samtidigt som vi försökte lägga in det här inlägget:

Detta första interiör hör till en vindsvåningslägenhet designad av Studio Damilano. Varje rum i denna eleganta lägenhet förvånar på grund av sin stora design och moderna möbler. Men den här speciella delen av huset är verkligen slående.

Detta nästa rum tillhör Hotel Mykonos Theoxenia i Grekland. Vad du ser på bilden nedan är faktiskt lobbyn i boendeenheten. Vilket sätt att hälsa på dina gäster!

En snabb förändring i stil, och här är ett interiör för dem som älskar fängelsemärken. "Alla sådana personer?" Frågar du. Åh, du skulle bli förvånad. Så länge den här typen av design inte tar tillbaka minnen, anses det vara väldigt coolt. Du kommer förmodligen bli förvånad över att upptäcka att detta interiör är en del av en samling som hör till skådespelerskan Diane Keaton, kallad "K by Keaton".

Minimalistisk och kreativ, denna idé kan implementeras i ett modernt hem där utrymme inte är ett problem. Denna inredning tillhör en bostad som ursprungligen var ett sjukhus. Vi presenterade det en stund tillbaka här.

Vi blir aldrig riktigt gamla i svenska lägenheter, så här är en enkel designtips som kombinerar kreativitet med funktion. Vita väggar, svartvitt tapeter, minimalistiska arrangemang, allt resulterar i ett vardagsrum och ett matsal komprimerat till ett mycket litet utrymme. Och alla dessa, utan kompromisser i stil. Helt enkelt geni.

Det här sovrummet ser så inbjudande ut! Man skulle tro att att sätta upp tre gigantiska blomsterkloster nära din säng kunde vara skrämmande. Men i det här fallet är resultatet charmigt minst sagt. Och locken ser så fluffig ut. Och bara märka hur bra är varje tum av utrymme utnyttjas. Vi hittade denna otroliga lägenhet på New York Times.

Spotted i Elle Decor Spain, kan denna nästa bild orsaka kontroverser. Det är därför vi älskar det. Crazy, helt oväntat, men ändå konstigt tilltalande.

Vi hittade denna nästa idé via Hh Florence Hotel och hitta det mycket bortskämda. En stor säng, med vita lakan och gyllene tallrikar ... ja, definitivt. Detta är ett rum för en drottning. Men med en säng som denna, vem behöver en stol bredvid den?

Varför en stege i köket? Eftersom det kan ge dig mer lagringsutrymme. Kolla bara den här geniala idén vi hittade på Dwell. Vi älskar bara raden av burkar.

Den här bilden är från en lägenhet som vi innehöll en stund tillbaka, men idén blir aldrig gammal. Exposed träbjälkar, udda trappor och en härlig färgpalett är det som gör denna plats stor.

Tja, det här försvinner det för dagens designrants. Vi ser fram emot att se dina åsikter på det här inlägget. Vi vill veta om du gillar att se slumpmässiga idéer på Freshome, även om lördag är mestadels för att sova. Eller är det? Vi ses nästa vecka, och om du snubblat på ett interiör anser du inspirerande och skulle vilja se den presenteras i "Saturday Design Spotter", släpp en rad och ett foto på [email protected]. Ha en bra week-end, allt!