20 Kylskåp Organisationstips som sätter dina designfärdigheter till testet

20 Kylskåp Organisationstips som sätter dina designfärdigheter till testet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Rengöring och organiseringde kylskåp är en av de uppgifter som vi alla försöker undvika och att skjuta ut så länge vi kan. När du tänker på det, kylskåp organisation borde vara en prioriterad på våra uppgiftslistor men för att göra det till en succé behöver du ett par kloka trick på din ärm.

Start-Clean-Back Smart Tips!

Här är ett råd: STARTgenom att ta allt ut. RENAhyllorna och lådorna och börja sedan sätta saker TILLBAKA tillsammans. Den sista delen är den som orsakar problem så förhoppningsvis kan dessa extra tips hjälpa.

Före och efter kylorganisation.

Här är ett exempel på hur du kan drastiskt förändra hur kylskåpet inuti ser ut, bara så att du blir inspirerad. Innan allt pressades in där och du skulle behöva gräva djupt för att hitta den sak du behövde. Ett par korgar och en liten organisation gjorde en stor skillnad. {Found on mapleandmagnolia}.

Använd ägghållare.

De flesta kylskåp levereras med egna ägghållare men du borde verkligen uppdatera om du verkligen vill göra skillnad. Testa den här. Det är en klar ägghållare med 14 slitsar, inbyggda handtag och ett robust lock som gör att du kan stapla multiplar eller placera andra föremål på toppen. Finns på plats.

Förfallodatumet trick.

Håll reda på din mats färskhet, så om du till exempel överför ägget från äggkartongen till en mer fancy behållare, skriv slutdatumet på det sista ägget med en markör.

En äter mig första låda.

När du har massor av föremål i kylskåpet är det lätt att bli distraherad och att låta vissa gå illa eller gå ut. Det är därför du borde överväga att äta mig första låda. Här lägger du i grunden de saker som är i fara för att bli dåliga så att du kan se dem och konsumera dem.

Använd etiketter.

Etiketter är bra för att organisera nästan vad som helst. I kylskåpet kan du ut etiketter på korgar, lådor, burkar och flaskor, så du vet vad som finns inuti. Det gör det enklare att identifiera objektet du behöver utan att behöva ta det ut och titta inuti. {Hittat på thesocialhome}.

Hängande lagring.

Eftersom det är en så lyckad metod är hängande lagring också mycket användbar i kylskåpet. Ingen överraskning där antar jag. Denna mathängmatta eller hur du vill ringa den kan expandera och kollapsa precis som ett dragspel som gör det möjligt för dig att lagra grönsaker, frukter och andra saker. Upptäckt på kickstarter.

Håll dina frukter i ordning.

Du vet hur frustrerande att gräva på frukt i djupet av ditt kylskåp kan vara så att du kanske vill prova en fruktdispenser. Den här glider frukt från baksida till framsida, den har en tydlig och enkel design och tar upp lite utrymme. Det är användbart för mindre frukter som limes och kiwi. Finns för $ 5,99.

Dryckesautomat.

Om du lagrar dina drycker på hyllorna, ordnade i rader, slösar du bort mycket värdefullt utrymme. Prova istället en burkdispenser. Den här rymmer 12 burkar så det är väldigt rymligt och praktiskt. Ger dimensionerna, du kanske måste justera dörrhylsor. Finns på plats.

Rensa lager och brickor.

MoreINSPIRATION
  • 13 tips för en perfekt badrumsorganisation
  • Blanda din kärlek till rock med Marshall Amp kylskåp
  • 65 Nyttiga kök Organisationstips och lagringsidéer

Att lagra saker i genomskinliga behållare är mycket praktiskt, särskilt i kylskåpet. Det gör det enkelt att identifiera objektet du behöver och att ta ut det utan extra ansträngning. Att lagra frukt och andra saker i lager och brickor är också bra om du vill spara utrymme. Finns på plats.

Flaskstabilisatorer.

När det inte finns mer utrymme på kyldörren kan du lagra dina vinflaskor horisontellt på hyllorna och med dessa stabilisatorer behöver du inte oroa dig för att de rullar ut och skadas. Även dessa små stabilisatorer stack.Available för $ 2,99.

Lata Susans.

Använd Lazy Susans på kylskåpshyllorna för att lagra små och diverse föremål. Den roterande basen låter dig bläddra och hitta exakt vad du letar efter utan att knacka över allt på din väg bara för att komma till den burken i ryggen.

Förvara saker på kylväggen.

Även när alla hyllor i ditt kylskåp är packade, finns det fortfarande lite utrymme kvar på kylväggarna så att du också kan dra nytta av det. Du kan använda badkar sugkorgar eller några andra liknande saker du kan tänka dig. Var bara kreativ. {Hitta på plats}.

Torkningslistor.

Om du är superorganiserad av naturen kanske du också tycker om att hålla reda på allt som finns i ditt kylskåp. Du kan vrida kylskåpsdörren i ett torkbord och göra en lista över alla föremål du har inuti, organisera dem i kategorier. Det gör det också lättare att skapa livsmedelsbutiker. {Found on chiotsrun}.

Återvinna och återanvända.

Bindsklämstabilisatorer.

Använd bindemedelsklämmor för att hålla upp flaskor och burkar på hyllorna i ditt kylskåp. Denna idé fungerar bara om du har grillhylsor, så för andra typer måste du komma med en annan lösning.

Six-pack behållare.

Använd tomma sexförpackningsbehållare för att organisera de föremål som du lagrar på din kyldörr. Inte alla föremål passar i behållarna, men du kan använda dem till dina kryddor till exempel.

Användbara prylar för kyldörren.

Flasköppnare.

Många människor gillar att täcka sitt kylskåp med färgglada magneter av alla former och storlekar.Om du gör det också kan du lika väl slänga in några användbara gadgets, som en magnetflasköppnare. Tillgänglig för $ 30.

iPad mount.

Ett magnetiskt iPad-fäste verkar som ett snyggt tillbehör till en modern kyldörr. Istället för att skriva ner dina livsmedelsbutiker på notiser kan du göra det på din iPad plus, det finns massor av andra användbara saker som det kan hjälpa till med. Finns på Amazon.

Roliga magneter.

Låt oss inte förbise det uppenbara kyldörrstillbehöret: den tidlösa magneten. Kan jag föreslå att om du vill ha magneter på din kyldörr, kan du lika väl välja en intressant och ovanlig design? Inte allt som sticks till ditt kylskåp förtjänar att vara där uppe. Tillgänglig för $ 18.

Magnetic spice storage.

Den praktiska delen av dig kommer definitivt att älska denna idé. Du kan använda magnetiska spice förvaringsbehållare för att frigöra lite diskutrymme och att även dekorera din kyldörr. Du kan organisera dem men du vill så vara kreativ.