Front Entrance Dörrar som ger en stark första inblick

Front Entrance Dörrar som ger en stark första inblick
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Den främre entrédörren är den första aning man får om den stil som föredras av någon innan de går in i sitt hem. Dörren kan berätta mycket för en person eller en familj. Allting om det är en ledtråd, inklusive storlek, form, färg, material, hårdvara och allt annat. Så om du har problem med att välja en design för din ytterdörr, kanske dessa idéer kan hjälpa till. De fokuserar på material och storlek men också på färg.

Stora glasdörrar

Projektet kallas House Roces av Govaert & Vanhoutte är imponerande på många sätt. Men en sak som definitivt står ut är ytterdörren. Det är en fullhöjdsdörr som går hela vägen upp till taket och presenterar sig som ett annat stort fönster. Den är gjord av en enda stor glaspanel.

Hemmet för italienska arkitekter Marcello och Maria Pia Zappador i Amorfo-studio liknar denna synvinkel. Deras ytterdörrar är också mycket stora och gjorda av glas. De har svarta ramar och kompletterar var och en, den är större än den andra. Denna typ av dörrar gömmer inte riktigt någonting eller försöker de heller inte.

Minimalism när det gäller dörrdesign har ofta att göra med operativsystemet. Vriddörrarna är mycket enkla och eleganta. Arkitekterna Speecht Harpman använde detta system när de utformade New Canaan Residence, namnet så här efter platsen. Huset har en stor svängdörrdörr som erbjuder fri utsikt över innergården, som som den fina höjdsfönstret som bildar fasaden.

Den nya gamla bostaden av Jessica Liew ligger i Melbourne och har inte en men två imponerande svängdörrar. De kan drivas oberoende och tillåter att barriären mellan det inre bostadsutrymmet och utsidan nästan elimineras.

En ännu mer imponerande användning av svängdörrar presenteras av XTEN Architecture i fallet med Madison House i Kalifornien. Denna bostad har en hel yttervägg bestående av svängdörrar. De svänger för att låta brisen komma in och för att direkt ansluta vardagsrummen till sin utomhusomgivning.

Trädörrar

Trä är ett extremt vanligt material när det gäller ytterdörrar. Den används på grund av dess förmåga att skapa en varm och trevlig atmosfär samt för dess mångsidighet och tidlösa skönhet. Villa M M av feliz Architects har en intressant utseende. Dörren ser ut som en hemlig passage och det beror på att denna fasad är uppdelad vertikalt i två sektioner, en av glas och en av trä.

Öppningssystemet på ytterdörren som används av O.P.E.N. Arkitektur vid design av Studio X i Peking är ovanligt och det gör det väldigt spännande. När den öppnas, viks den i sig och avslöjar sin pusselliknande struktur.

Vid utformningen av denna lägenhet i London kan Studio Verve Architects ha försökt att camouflera ytterdörren och vi måste säga att de gjorde ett riktigt bra jobb. Dörren försvinner helt och hållet in i fasaden och om de inte känner till det, så skulle någon ha det svårt att upptäcka det.

Designen bakom ytterdörren till bostaden designad av Elton + Leniz Arquitectos Asociados är väldigt enkel. Detta är en svängdörr och det imponerande med det är storleken och det faktum att det är massivt och kompakt. Glasskivan till vänster sätter en fin balans i beaktande av dessa egenskaper.

Mosmanhuset av Corben Architects är definitivt mycket välkomnande och du kan säga det vid ingången. Två massiva trädörrar med snygga vertikala handtag ger tillgång till insidan efter att ha passerat genom en liten yttre hall flankerad av stenmurar. Spotlightsna i golvet markerar väggens konsistens på ett mycket charmigt sätt.

Minimalism är en avgörande egenskap hos Aviles-Ramos Residence av Ceres A + D-arkitekturstudion. Även om vi bara är intresserade av framsidan, som i detta fall är en enkel svängdörr av horisontellt placerade träplattor, är det omöjligt att inte se ytterdörren som en reflektion av hela inredningen.

Framdörren till denna Dublin House Extension trickar ögat. Det verkar vara ett enda element när det faktiskt består av två stycken. När den öppnas avslöjar den sin verkliga design. Konceptet är väldigt enkelt och den här lilla detaljen gör det på ett elegant sätt.

Det lådformade inträdesområdet som Gisele Taranto Arquitectura konstruerade för Brise House är en återspegling av designmetoden laget som används i hela interiören. Den stora svängdörren skapar en enkel, elegant och välkomnande inredning som fortsätter inuti huset.

MoreINSPIRATION
  • Hur moderna främre dörrar kan avslöja kännetecknet för ditt hem
  • Fyra Inspirerande Front Entry Ideas
  • Hur målar dörrarna En annan färg kan öka ditt heminredning

Delvis tillverkade av massivt trä och delvis av frostigt glas, är den här främre insatsen vad Smart Design Studio valde att använda vid utformningen av Lamble Residence i Australien. Kombinationen av material är vanligtvis inte, trots att den bär en spännande sida.

Den massiva trädörren som Agraz Arquitectos används vid byggandet av Casa Natalia välkomnar besökarna till en elegant och mycket välkomnande miljö. Dörren gör hela inredningen ihop, innehåller element som upprepas i hela interiören på olika sätt.

11 Ljusa färger som ligger på din dörr

När vi spenderar så mycket tid på att dekorera inuti våra hem verkar det ologiskt att vi lämnar utsidan för att modiga elementen. Slåtter och trädgårdsarbete är uppenbara sätt att hålla koll på ditt hus på utsidan, men det finns ett lick som tar ännu mindre tid och energi. Måla din ytterdörr. Jag menar inte skogsgrön eller brun, jag menar en ljus färg som kommer att få ögonen på varje person som passerar din gata. Ta en titt på dessa 11 alternativ och bestäm vilken ljus färg som bäst ser ut på din ytterdörr.

Röd är en klassisk ytterdörrfärg. Men om du är rädd för att den är för cliche, håll dig borta från djupa röda och gå på något läppstift ljust. Det kommer att göra en fantastisk utsikt på sommaren från din veranda och sväng av din vintergröna krans vid julen. (via lägenhetsterapi)

Kanske behöver du något i en kallare nyans för att kompensera ditt tegelhus. Koboltblå är din bästa vän här. Du kommer inte se många ljusblå dörrar runt vilket gör den till en unik färgsticka för din veranda. Tänk bara på hur underbar din landskapsarkitektur kommer att vara.

Grön kan vara en annan färg vi ofta ser på ytterdörrar, men förmodligen inte smaragdgrön. Grön är din ytterdörr gå till eftersom den matchar så många olika färger på ett hus exteriör. För att inte tala om, kommer du att känna dig som Dorothy från Kansas varje gång du går igenom det. (via Design Svamp)

Den flickaktiga tjejen i mig hoppar för glädje vid synen på denna ytterdörr. Det sista som dina gäster kommer att förvänta sig är en ljusrosa färg för att hälsa på dem när de kommer fram. Det är den perfekta nyansen speciellt för hem på heta platser som Florida eller Kalifornien. (via väntar på Martha)

Gul är kanske den vänligaste färgen. Om du inte är säker, gå till en nyans som är en tings mörkare som senaptonen ovanför. Du är ytterdörr blir den mest varma och välkomnande ytterdörren på kvarteret. (via lägenhetsterapi)

Jag har den här saken för lila ytterdörrar. De är mycket sällsynta och mycket unika, precis som färgen lila själv. En lila ytterdörr, oavsett om den är ljus, violett eller djup plommon, kommer att vara en bra touch till något grått eller brunt hem. Bonuspoäng om du har en dörrknocker.

Hej korall. En sådan underbar och glad framdörr lovar att få alla dina gäster att le innan de ens går in i ditt hem. Plus, den här nyansen ger dig fullständig frihet att dekorera din veranda med många mer ljust färgade blommor och kasta kuddar.

Hur kan du motstå något mynt? En minty ytterdörr kommer att se fantastiskt ut på ett hem där det finns väldigt liten veranda att vara. Du behöver inte oroa sig för dekoration eller styling eftersom din underbara ytterdörr kommer att stjäla showen.

Orange är ljus och används inte ofta i dekoration. Måla din dörr orange och du kommer att betraktas som modig och djärv. Men om du gör det, var beredd att lägga till mycket färg till resten av ditt hem eftersom det är vad dina gäster kommer att förvänta sig när de går in.

Ingen av dessa färger är tillräckligt ljusa för dig? Varför inte gå neon! Speciellt om du bor i staden, omgiven av betong och tegel och glas, kommer en intensiv ljus färg på din ytterdörr att göra dig till stjärnan i ditt block.

Så du kan inte bestämma vilken färg som målar din ytterdörr. Det är okej. Dra ut din inre Mondrian och måla varje fasett på din ytterdörr en annan färg med svart i mitten. Jag lovar dig, din ytterdörr blir favorit för alla barn inom gångavstånd.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: