Rolig växthusidé i ett kontor av OpenAD

Rolig växthusidé i ett kontor av OpenAD
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du älskar utomhus och ibland bara känner behovet av att komma ur kontoret så vill vi presentera dig ett "inomhus växthus". OpenAD skapade detta moderna kontor för ett företag beläget i Riga, Lettland år 2012. Designen har ett abstrakt vitt plan som skär över öppen planlösning, med en inomhusskog av träd och krukväxter inbäddat i den. Mini-greenhouse zig-zags mellan skrivbord, som stiger ut från det flytande vita bordet, vars jutar skapar nischer för att rymma fler växter och även soffor för avkopplande raster.

MoreINSPIRATION
  • Prisvärd Mini Greenhouse av IKEA
  • Snygg växthusdesign inspiration
  • Maximera ditt kontorutrymme med en hörndisk

Användningen av greenary skapar en lugn miljö och håller också kontoret luft rent. På grund av de roliga och intressanta omgivningarna är medarbetarna mer produktiva och gillar att komma till jobbet. Vidare skapar de vita väggarna och de öppna rutorna en större och ljusare plats, vilket gör att anställda känner sig mindre trånga.

Den vackra växthuskontoret är ett bra ställe att jobba på. Den roliga idén fungerar hela året och ger en blomstrande grön atmosfär även på vintern. Med sin unika tapeter, intressanta skrivbord och "skog" är detta kontor en dröm som går i uppfyllelse. Nu, när du vill ha en frisk luft, behöver du bara gå till jobbet.