Funktionella möbler full av hemligheter skapade för museet för modern och modern konst

Funktionella möbler full av hemligheter skapade för museet för modern och modern konst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Som en person som gillar enkelhet och mysterium, har jag alltid drömt om att ha hemma där sakerna är exakt vad de verkar vara. Men jag lyckades aldrig verkligen komma med en klar bild för den här platsen eller åtminstone inte förrän nu. Då hittade jag det här intressanta projektet. Det är ett utrymme inrett med skapelser av Harry Thaler som utformade dem för Museum of Modern and Contemporary Art of Bolzano, Italien.

Som du kan se kan du verkligen berätta vilken möbel som är, därför att när de inte används, går de i stort sett alla upp och ner och blir mystiska boxliknande strukturer. Det är ett mycket intressant koncept och det är inte lockande bara på grund av det mysterium som det medför, men också på grund av funktionaliteten i mönstren.

MoreINSPIRATION
  • Modernt soffbord med funktionell förvaring inuti
  • En praktisk och funktionell vikmöbel
  • 5 Låg sängdesign för moderna och moderna hem

Möblerna är, som du kan se, minimalistiska. De har en enkel konstruktion och de är mycket praktiska. De är perfekt funktionella och bekväma att använda vid behov och när de inte döljer de i sina lådor och gör plats för något annat.

Materialen som används för denna spännande samling är fräscha och enkla och mönstren saknar onödiga utsmyckning eller detaljer. Dessutom rullar de alla på hjul så att du enkelt kan flytta dem. Det innebär att du kan omkonfigurera rummet och huset på många olika sätt, beroende på tillfälle. Det måste vara trevligt att ha sådan frihet och flexibilitet.