Rolig och snygg pumpa dekorera idéer för hösten

Rolig och snygg pumpa dekorera idéer för hösten
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om det är mest populärt under Halloween, kan pumpor göra underbara dekorationer året runt om du kan hitta något självklart. Men låt oss bara fokusera på höstdekor för nu och på sätt att dekorera pumpor och visa dem i ditt hem. Som du förmodligen redan vet finns det många intressanta användningar för pumpor andra än enkla dekorationer också, så du kanske vill prova en sådan transformation också.

En genial idé när dekorera pumpor är att använda mönstrade strumpor. Det kan låta som en konstig sak att göra, men se hur elegant dessa pumpor ser ut, alla inslagna och eleganta. Projektet kräver gummiband så att du kan strama strumporna tätt till pumpans stam.

En annan cool sak du kan göra är ett slags lock för pumpan. Detta är ett hakprojekt och du kan hitta mer information om det på flaxandtwine. Du behöver garn, en virkahake och några andra saker som noteras i den fullständiga beskrivningen. Designen börjar från mitten och du kan justera den så att den passar din pumpa när du går vidare.

Korsstickspumporna på Awwsam är inte bara snygga och iögonfallande tack vare deras lekfulla design, men också ganska lätta att dekorera. Du behöver bara lite garn och en stor nål eller något att tråda garnet genom hålen med. Känn dig fri att improvisera. Skiss din design med en penna först.

För så gott som alla projekt som beskrivs här kan du antingen använda riktiga pumpor eller fauxen, beroende på projektets typ och dina egna preferenser. När det gäller projektet som presenteras på oleanderandpalm skulle mini plastpumpor vara ett bra val. Du måste spruta måla dem rosa guld och sedan vända dem till planteringsare.

På samma sätt bör du kolla in den söta ninja pumpan på thepinningmama. Den används som en knep eller skopa som är ganska snygg. För att få det att se ut som en ninja sprayar du först det svart. Sedan målar du ansiktet med en viss akrylfärg på huden. Gör ögonen med en sharpie och lägg till ett rött bandhuvudband.

MoreINSPIRATION
  • 10 DIY Halloween pumpa dekorera idéer
  • 15 Glam Pumpkin Designs För En Glitzy Fall And Halloween Decor
  • Uppdaterad Pumpkin Project - En Fresh Take On Fall Decor

Papier mache pumpor kan också användas som behandla påsar, precis som visas på thecandidkitchen. Du kan göra dessa själv från början med hjälp av följande material: ballonger, band eller snören, vitt tissuepapper, hantverklim, en kopp eller en burk, sax, en pensel, en hålslagare, gult och orange vävnadspapper, dukar och svart papper .

En av de enklaste metoderna du kan använda för att dekorera en pumpa innebär paljetter. Du kan enkelt trycka dessa in i pumpan och skapa alla slags mönster och mönster. Du har också möjlighet att måla pumpan om du vill ha den svart eller någon annan färg (till exempel till Halloween). Inspirationen för detta kom från att samla skönheten.

Om du vill att dina pumpor ska se vackra och söta, så är hemligheten i färgerna du använder. Till exempel kommer en fin och blek nyans av rosa eller beige att ge pumporna ett elegant och feminint utseende. Du kan också lägga till detaljer som ett hjärtformat avtryck. Innan du målar pumporna, lim på ett papper eller en klistermärke i form av ett hjärta. Sedan, när du är färdig att måla, ta bort den. {hittade på dekotopia}

En pumpa mittpunkt kan ta många former. Det kan till exempel vara en snygg lykta. Men du vill inte att den ska se barnslig eller läskig ut. Något lite mer elegant skulle fungera. Kolla in designsidan som erbjuds på homemadebycarmona. Först måste du skära ut en bladmall ur papper. Skär sedan ut den formen i en liten utåtriktad vinkel. När du är klar och det ser bra ut, kan du spraya måla botten av pumpan gyllene och lägga till ett ljus inuti.

Letar du efter en idé som du kan använda på Halloween. Letsmingleblog erbjuder en ganska fin en. För detta projekt behöver du en faux pumpa, några plastspindlar, en hetlimpistol och mos eller tillverka gräs. Skär toppen av pumpan och sätt moss runt kanten. Placera sedan överst på sidan. Lim spindlarna på pumpan och det är ganska mycket allt.

Om du verkligen vill ha din pumpa dekoration i år att sticka ut, hur är det med en disco ball jack-o-lyktor? Du kan ta reda på hur man gör en på abubblylife. Egentligen börjar allt med en disco ball som du då anpassar så det ser ut som en pumpa. Du behöver en hantverkskniv för detta. Klipp av toppen, ta bort styrofoam från mitten och skär ut ansiktet.

På amandakatherine hittar du en kvicksilverglasvase som ser ganska intressant ut. Det kan bero på att det är formad som en pumpa. Detta gav oss en idé: Vad händer om du skulle ta en fake pumpa och få den att se ut som en kvicksilverglasdekoration? Visst kan du anpassa målningstekniken för att passa detta ändamål.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: