Rolig DIY Halloween Väggklocka

Rolig DIY Halloween Väggklocka
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Halloween-natten anses vara en skrämmande natt när andarna kommer till liv igen och hemsöker husen. Många av oss vet kanske att den här semestern är dedikerad till All Saints Day när människor brukade fira de döda släktingarna, gå till sina gravar och tända ljus.

Det finns många legender relaterade till denna semester och människor som trodde på livet efter döden och de andar som skulle komma och hemsöka dem försökte hitta alla slags knep för att hålla dem borta. De brukade stänga av elden i sina hem och bära fula kostymer så att de kunde skrämmas av dessa sprit. Om du vill lägga till en Halloween-dekoration till ditt hem eller du helt enkelt vill ha ett nytt ansikte för din gamla väggklocka, då följande DIY Projektet är perfekt för dig.

MoreINSPIRATION
  • Rolig Kuddeformad Keramisk Väggur
  • Snyggt DIY väggur av husnummer
  • Trevlig DIY Väggklocka

Det hänvisar till en väldigt trevlig och rolig DIY Halloween Wall Clock som kan se bra ut på din vägg eller du kan även ge den som en present till en vän. För den här typen av omvandling behöver du några spindelbanor som du kan rita eller göra med silhuettmaskinen, glitterspindlarna och vit sprayfärg. Du kan börja med att placera sprayfärgen på klockan, låt den torka och applicera webspindlarna och heta limglitterspindlarna på klockan.