En Futuristisk Design Föreslagen av HOK för Dubai World Expo 2020

En Futuristisk Design Föreslagen av HOK för Dubai World Expo 2020
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Om du inte har hittat det så kommer vi att meddela att Dubai valdes till att bli den första mellanöstra staden som värd för världsutställningen 2020. I samband med detta har HOK släppt bilder av sitt förslag till webbplatsen . Deras idé är en futuristisk och innovativ design som skulle kombinera element relaterade till arv och historia i regionen med samtida element.

Den design som HOK föreslog i samarbete med Populous och Arup har en struktur som består av tre paviljonger. Var och en symboliserar ett av följande begrepp: möjlighet, hållbarhet och rörlighet. De tre paviljongerna är anslutna via en central plaza. Det kommer att bli en 1,082 tunnland utveckling med små kluster av utställningsplatser i mitten och större områden runt omkretsen.

MoreINSPIRATION
  • UK Seed Cathedral för Shanghai 2010 World Expo
  • Ekologiskt och Futuristiskt Hus i Bolton
  • Dubai Museum of Middle Eastern Modern Art

Som du troligen misstänkt, är projektet menat att vara hållbart. Därför kommer fotovoltaiska paneler placerade på byggnadsfasaderna och de kommer att ge minst 50% av den energi som krävs för evenemanget.

En fotovoltaisk tygstruktur fungerar också som en soldriven skuggningsenhet och täcker cirkulationsvägarna upplysta av digitala utsprång. När allt kommer att slutas, kommer de tre största paviljongerna att användas för att skapa "Framtidens museum" så att projektet alltid kommer att komma ihåg. {Found on designboom}.