Futuristic Glowing Light Balls Bench av Manfred Kienhofer

Futuristic Glowing Light Balls Bench av Manfred Kienhofer
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En skapande handling blir automatiskt en konstnärlig handling eller ett bevis på konst. Människor är vana vid att skapa alla slags saker som är nödvändiga för deras dagliga aktiviteter och för att skapa något trevligt också, blir allt detta också konstverk. Manfred Kienhofers produkter representerar också vissa konstverk, även om de har ett funktionellt syfte.

Hans serie heter "Glowing Light Balls Bench" kombinerar konst och industriell design för att producera en futuristisk bit. Det är en belyst bänk som producerades i olika former, material och färger. Denna del består av tre ljusbollar och två träbräda perforer som ligger på dessa ljusbollar.

MoreINSPIRATION
  • Glödande i mörk LED-bänk från opulenta föremål
  • Stor Futuristisk Desk Design av Jeroen Verhoeven
  • Enkel Futuristisk Köksdesign av Florida-Mesh

"Glödande ljusbänksbänk" är en trevlig sittplats men samtidigt kan det bli en del av ett visst interiör. De färgade ljusbollarna och den intima atmosfären som den produceras av de upplysta bollarna kan göra dig bekväm i en offentliga plats till exempel och den moderna designen passar perfekt till din moderna stil i ditt hus.

Den österrikiska konstnären, Manfred Kienhofer, försökte omvandla en konstorienterad bit till ett funktionellt och praktiskt objekt som kan användas av alla. Konst och funktion verkar slutföra varandra på ett harmoniskt sätt. Det är en intressant och iögonfallande bänk med en futuristisk design som definitivt kommer att fresta någon att prova.