Futuristiskt hus med rymdålderdesign

Futuristiskt hus med rymdålderdesign
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Detta är ett futuristiskt hus som man skulle känna för att utvecklas i tid och rum med all komfort. Detta är den kombinerade insatsen av japansk och fjärran traditionell erfarenhet. Taket präglade dina konstnärliga / romantiska fantasier. Det är som en juvel i den omgivande atmosfären med speciellt material som omfattar all skönhet och styrka i den med utmanande abstrakt konstnärlig talang.

Du kommer att älska att visa, att se och bo i detta vinkliga unika hus. Interiören matchar rymdåldern. Detta är det hus som rekommenderas för de enda personer som vet vilken individualism är och är individer.

MoreINSPIRATION
  • Tucson Mountain Retreat av DUST design
  • Cloud House
  • Sommarhuset blir nedsänkt i naturen genom sin unika design

Detta hus ger dig mer än en plats att bo, en plats att ta tillflykt, ett ställe att retirera och ett ställe att fylla på. En plats där du kan hitta dig själv energierad och det är inte de enda kvaliteterna vi vill hävda eftersom det här kan du få nästan alla standardhus men vi går utöver dessa grundläggande behov. Vi har byggt detta hus för att tillfredsställa din känslomässiga, din fysiska, din romantiska, din idealistiska och kulturella avancerade behov att uppfylla.