Boring Garage? Vänd den till en Showstopper

Boring Garage? Vänd den till en Showstopper
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett garage är inte längre en eftertanke. Bild: Stonecreek Building Company

Bilverkstäder brukade vara (det finns inget annat sätt att säga detta) tråkiga höljen för din bil: funktionell och praktisk, men vanlig och bar. Vissa husägare använde dem också som lagringsutrymmen för all skräp som de inte ville störa huset. Men tiderna har förändrats. Nu är garage så stilfulla att du blir frestad att spendera mer tid där än i huset.

"Det här är några av mina favorit saker ..." Bild: Arkitektfotograf Ron Rosenzweig

Med ett biljardbord, ett pokbord, en TV och en fantastisk utsikt, ger tillägget av ett nöjesrum dig aldrig långt ifrån dina favoritaktiviteter.

Barndörrar och ett tenntak ger en touch av Americana. Bild: 3North Architecture

Lantgårdssöket - uppdaterat. Denna klassiska bondgårdstilhus har tre bilar, och huvudutrymmet har ladugårdar som öppnas på båda sidor.

Vem säger att garages inte kan vara snygga och snygga? Bild: Kalifornien Closets

Detta garage har skräddarsydda skåp och lådor, tillsammans med specialutställningar och ett arbetsområde. De klara förvaringsfacken kan hålla skruvar, naglar och andra små föremål.

Ett leksakskorg för vuxna. Bild: Murphy & Co Design

Vill du hålla alla dina leksaker tillsammans? Ett direktlyftsystem flyttar din bil till andra "golvet" för att maximera ditt utrymme.

Det här fläckbeständiga, skräpresistenta garaget är oemotståndligt. Bild: Inklädningsfabrik

Med mer lagringsutrymme än den genomsnittliga klädkammaren är dessa gråmelaminkåp kontrasterade mot en ljusblå accentvägg. Polyaspartic golv är också fläckbeständigt.

En plats för allting (inklusive tvätt) och allt på plats. Bild: Kay Wade, Inklädningsfabrik

Tvättservice är vanligtvis en tråkig chore, men inte i detta espresso och texturerat rostfritt stål garage.

Ett smart hem bör börja vid garageporten. Bild: Projekt Allmänbyggnad

Enligt John Villanueva, vice vd och generalchef för Residential Access Solutions hos Chamberlain, en ledare inom garageportöppnare, är en annan trend i garages ökningen av smart garage. Den här nya tekniken ger husägare en nav-ansluten enhet och smartphone-app som låter dem öppna, stänga och övervaka garageporten från var som helst i världen med hjälp av sina smartphones.

Med dessa datorer och stolar kan ditt garage dubbla som ditt hemkontor. Bild: Kay Wade, Inklädningsfabrik

Så många val: Om du arbetar på din bil, påminn dig om äradagarna med dina favorittröjor och andra memorabilia, gör något arbete på en av de två skrivborden eller titta bara ut ur fönstret?

Coola garage behöver inte lagra bilar. Bild: Hemindexet

En annan trend är att konvertera ditt garage till extra bostadsyta. Den här har en konkret konferensbord och använder en strålande värmematta för att hålla utrymmet varmt på vintern.

Vilka av dessa idéer kommer du att använda för att uppdatera ditt garage?