Geometrisk bostad med modern inredning

Geometrisk bostad med modern inredning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Maison E3 eller E3 House är ett modernt residens som ligger i Montréal, Kanada. Den täcker en yta på 300 kvadratmeter och har en modern design och en mycket lugn inredning. Huset designades av Natalie Dionne och färdigställdes 2012. E3-huset var utformat som en privat bostad men också som en samlingsplats och inspirerande utrymme för kunderna. Det har ett utmärkt läge, nära den populära Jean-Talon-marknaden i Montreal.

Ägarna är en familj med stor bilaga till det här området. Föräldrarna arbetar i teater, film och tv medan barnen är unga vuxna. Med tanke på dessa fakta behövde huset vara ett flexibelt utrymme. Som ett resultat av detta konstruerade arkitekterna denna väldigt fridfulla interiör med en enkel och luftig atmosfär och en touch av lyx.

MoreINSPIRATION
  • Modern 3-våning bostadsinredning
  • Summer Retreat omfattar helt och hållet utsikterna med sin geometriska design
  • Samtida två våningar bostad på Bali

Utsidan av huset är också mycket enkelt. Byggnadens geometri gav det ett mycket modernt utseende och de stora fönstren skapar en stark inomhus-utomhus-anslutning. Byggnaden har stora fönster på två sidor, öst- och västmuren. Denna orientering var baserad på ljuskällan och det faktum att ägarna ville att detta hus skulle vara luftigt och ljust. Interiören är uppdelad i två volymer med ett centralt 12 meter högt atrium. Huset har totalt sex rum och de är alla på olika nivåer. Det finns också en mezzaninstudio och en terrassutsikt över Mount Royal. {Finns på archdaily och bilder av Marc Cramer}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: