Geometriska area mattor: Gör en uttalande utan att säga ett ord

Geometriska area mattor: Gör en uttalande utan att säga ett ord
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Geometriska utskrifter är en av de fantastiska klassiska inredningsklammerna som kan passa var som helst med nåd och lätthet. Från nutida cirklar till traditionella trellises och överallt däremellan är geometriens skönhet att den är både levande och subtil - livlig på grund av dess inneboende, icke-fasta mönster och subtila på grund av dess upprepning av klassiska former och mönster.

Geometriska tryck är överallt hemma. Idag ser vi specifikt på mattor, och hur man integrerar en geometriskt mönstrad yta kan ge den perfekta grunden för varje rymds ultimata stil.

Liva upp ett modernt vitt och svart utrymme med en djärv svartvit geometrisk matta. Detta håller energinivåerna uppe i rymden utan att kompromissa med färgval.

En av fördelarna med geometriska mattor är deras förmåga att kamouflera ... vilket är en sångförmåga för en elegant matfodral.

Mindre skalade kvadrater i en neutral matta mimar kakelgolvmönstret i det här moderna rummet samtidigt som man värmer upp hela rummet.

I en blek-neutral inställning packar en djärvt färgad matta med storskalig geometrisk design en livlig stans.

Design magi händer när mattens geometri återspeglas i rummet, som på de förgyllda benen på detta fantastiskt unika soffbord.

Moderna eklektisk inredning drar nytta av strukturen i ett geometriskt tryck samt energin i ett sådant mönster.

När mattan inte är tänkt att ta mitt skede, behåll mönstret i mindre skala - det gör att även en stor geometrisk matta visas nästan lika neutral som en solid.

MoreINSPIRATION
  • Hur man gör en uttalande med svartvita mattor
  • 8 fantastiska geometriska mattor
  • Inredningstips för väggar: Gör en uttalande utan att säga ett ord

Denna svartvita geometriska matta kännetecknar enkel och sofistikerad marockansk stil och ger ett subtilt mönster inom ett redan visuellt stimulerande utrymme.

Även i ett avslappnat, rustikt utrymme där monotona naturliga paletter regerar högsta, infunderar enkelheten hos ett modernt geometriskt områdegolv förtjusande oväntade element färg och mönster.

Glöm inte korridorerna! Ansluta ett utrymme till ett annat, uppmuntrar en vibrant geometrisk trycktav energin att strömma från rum till rum.

En enkel geometrisk matta ger en elegant grund till ett lyxigt vardagsrum, fullt av vackert slitna läder, rika juveltoner och mässing.

Ett flytande, kurvigt geometriskt mönster i matsalen samarbetar vackert med böjda matbordsstolar ... och är subliminalt påminner om matvaror som pasta eller päron. Utsökt!

En djärv geometrisk runner är perfekt i en entré med enkla, renfodrade möbelartiklar, till exempel denna retro vit-och-teak skänk och subtilt mönstrad spegel.

En klassisk sillbenmönstrad matta är rätt hemma på trägolv av älskling och med moderna möbler från mitten av århundradet ... som den ultralånga mossgrön retro-soffan. Mattan är i linje med rymdens stilfulla färgpalett.

Ju mer distinkt kontrasten är mellan rånens färger, ju större är det geometriska mönstret på rymden totalt sett. Detta sovrums svartvita mantel är ett perfekt exempel.

Mörkgråa väggar och en samordnad geometrisk matta (för att inte tala om en stor vit soffa) lägger lugnande sofistikering till ett barnrum.

Abstrakt geometri är fortfarande geometri! En mer perfekt matta kunde det här färgglada eklektiska sovrummet inte ha.

Abstrakt konstverk par med en chic tufted soffa par med enkel geometrisk matta. Vackert modern, fräsch och personlighet fylld.

Vad tror du? Har du geometriska mattor i ditt utrymme? Fungerar de för dig? Eller är du en fan av något mindre ... geometrisk helt?