Få sorterade! Kreativa lagringsidéer som använder rymden mer effektivt

Få sorterade! Kreativa lagringsidéer som använder rymden mer effektivt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är inte alltid lätt att få tillräckligt med utrymme för förvaring, speciellt om du bor i ett litet utrymme. Här är några enkla sätt att få mer utrymme för allt du behöver och älskar.

Välj möbler som är mer än vackert.

Mindre förvaring kan lätt uppnås genom vackra möbler, som ottomaner, som också är smygiga ställen där du kan lagra saker du inte vill klamra på ditt utrymme.

Smarta trappor.

Området under en trappa erbjuder vanligtvis en stor mängd utrymme för förvaring. Montera skåp eller lådor i detta område. Detta är ett särskilt bra trick om du har ett litet bostadsutrymme eftersom du maximerar så mycket som möjligt.

Det är inte bara utrymmet under trappan som kan användas som förvaring - trappan kan bli lådor där man kan placera varor och föremål så att de är ute av sikte.

Kök Konfidentiellt.

Om du saknar utrymme i köket för att förpacka dina redskap och andra matlagningsmöjligheter kan du visa sådana varor i det öppna och lägga till några andra inredningsdetaljer till mixen för att skapa en rolig utseende som ska se rostig ut .

Kreativa objekt som används för lagring.

MoreINSPIRATION
  • 10 Trapplandningar med kreativ användning av rymden
  • Kreativa sätt att spara utrymme i ditt lilla kök
  • 27 Rymdbesparande designidéer för små kök

Du behöver inte alltid använda lådor och skåp för förvaring. Det finns många andra saker som ger ett kreativt sätt att packa bort dina saker. Till exempel kan en vintage resväska vara det perfekta sängbordslagringsalternativet.

Tabeller som har en modern design kan också ge förvaring i sina öppningar. Detta är ett utmärkt ställe att hålla tidningar, tidskrifter eller böcker.

Sov på det.

Förvaring kan uppnås rätt under din säng, i form av skåp eller lådor som byggs under sängen. Detta är ett diskret sätt att lagra dina värdefulla eller privata föremål, och när det är stängt ger lådorna ingenting bort.

Basket Basics.

Ibland kan det inte hjälpa till och du behöver skapa fler lagringsutrymmen i ett av dina rum. Detta behöver inte vara dyrt. Korgar kan vara ett enkelt och kreativt sätt att uppnå extra förpackningsutrymme.

Det finns många sorter av korgar som du kan använda - kanske även de korgar som ligger runt ditt hus! De kan lägga till en mer avslappnad, till och med rustik appell till ett rum samtidigt som du sparar problemet med att inte ha en plats för dina föremål som du vill ha utan att behöva visas.

Bildkällor: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8 och 9.