Ghate Ha ett rumänskt hus på kli

Ghate Ha ett rumänskt hus på kli
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Jag kommer tillbaka med en artikel om huset där jag brukar stanna under min semester. Huset ligger nära Bran slottet, och är känt som Gate Haven Business Center som erbjuder många kvalitetsservice. Utformad i en rustik stil präglas den av den raffinerade kombinationen av modernism med traditionell stil. Affärscenteret erbjuder sju rum med TV, badrum och balkong. Det har också en restaurang där du kan servera några traditionella måltider, vinkällare, terrasser, konferensrum och egen parkering.

MoreINSPIRATION
  • Live Bran Castle Pictures
  • Färgglatt rustikt hus med traditionella rumänska motiv
  • Bedövning Rustikt Hus Med Traditionella Egenskaper Nära Piatra Neamt, Rumänien

När det gäller underhållning ligger huset i centrum av Bran, Bran Castle ligger bara 2 minuter bort, med speciell utsikt över Bucegi och Piatra Craiului bergen. Affärscenteret är perfekt för semester och rekreation.

>

Det är en mycket trevlig plats där du kan koppla av och njuta av lite kvalitetstid. Eftersom det ligger så nära många kulturella landmärken, är det också ett trevligt tillfälle att besöka några av dem. Jag rekommenderar verkligen denna plats till alla som vill hitta ett lugnt ställe att tillbringa holydays.