20 Alternativa presentförpackningsidéer som lockar din kreativitet

20 Alternativa presentförpackningsidéer som lockar din kreativitet
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Presentförpackning är inte något som alla är förtjusta av. De som inte stokas om det här låter bara någon annan göra det för dem, men de som tycker om att ta hand om detta själva letar alltid efter nya och innovativa idéer och mönster som de kan försöka. Dessa alternativa presentförpackningsidéer är fulla av inspiration.

Istället för den vanliga, köpta bandbågen, försök istället att göra denna accent detalj. Vet inte hur man binder en båge med band? Inget problem, vi kan visa dig. För att göra en klassisk båge, lägg först presenten nedåt på bandet och centrera den. Vik ändarna runt presenten så att de vrids runt varandra och löper vinkelrätt mot den ursprungliga linjen. Dra ändarna och vänd gåvan över. Slå en knut i mitten och gör sedan två kaninösslingor. Korsa vänster över höger, böj vänster slinga runt och dra det genom hålet under.

Du kan också göra en separat båge för din gåva med samma typ av band du har viklat runt presenten. Du behöver bara en liten del och lite tydligt tejp. Tape de två ändarna av bandet i mitten och ta sedan en mindre bit band och linda den runt mitten i motsatt riktning. {Found on brunchatsaks}.

I stället för den vanliga pappmärket, gör ett trä som skulle se mycket mer intressant ut. Du behöver en gren, en borr med en liten borr, garn, garn eller band, sandpapper och en såg. Skär tunna skivor av grenen, 1/8 "tjock. Sand dem och borra sedan ett litet hål i var och en. Kör garnet eller bandet genom och fäst etiketten till din gåva.

Istället för en båge, prova något annat. Använd till exempel en knapp. Det är verkligen enkelt och praktiskt, speciellt om du väljer en stor knapp med fyra hål i mitten så att du kan springa tråden igenom och göra en perfekt symmetrisk design. {Found on craftandcreativity}.

Och i stället för det inköpta papper kan du göra din egen. Ta en lång remsa av obestruket inslagspapper och lägg det uppåt. Ta sedan lite akrylfärg och en pensel. Flip färgborsten några meter bort från pappret och skapa ett unikt mönster. Om du har överblivna papper kan du kolla in några intressanta idéer för förpackningspapper. {Found on goforthcreative}.

Eller du kan ge upp bögen och knapparna och använda små pom-poms för att dekorera din gåva. Använd limpinnar för att fästa alla små pom-poms till presenten och skapa vilket mönster och design du vill ha. Använd en enda färg eller kombinera flera. {Found on popcosmo}.

Du kan också dekorera en gåva på andra enkla sätt. Till exempel, när du har förpackat presenten i papper, ta en limpinne och lite glitter och gör glittrande polka prickar.

En jätte enkel idé och en som inte är lika rörig är att använda en frimärke. Kanske kan du ha en skräddarsydd. Stämpla bara gåvan så många gånger du vill skapa ett oregelbundet mönster. {Found on spalvotasdryzuotas}.

En annan idé är att dekorera presentkartonger. När du till exempel har en låda av rätt form och storlek applicerar du lim med en pensel över hela ytan och doppar den i glitter. Glitteren håller fast vid limet. Låt det torka helt och sedan kan du bifoga en etikett om du vill. {Found on forthemakers}.

MoreINSPIRATION
  • 11 Söt Presentförpackning Idéer För Alla hjärtans dag
  • 27 Kreativa presentförpackningsidéer till jul
  • Steg upp ditt spel när du dekorerar med förpackningspapper

Vill du ha din gåva känslig och feminin? Använd sedan spetsar. Det är ungefär som att använda vanligt band. Vik ihop den spetsiga spetsen runt din gåva och gör en båge i mitten eller helt enkelt lämna den så, med ändarna hängande på sidorna. {Found on boxwoodclippings}.

Du kan också göra dina gåvor snygga och snygga genom att dekorera dem med färska blommor. Använd till exempel körsbärsblomningar om det är vår, barrträd om det är vinter och så vidare. Hitta säsongsbetonade blommor och gör dem till ornament för dina gåvor. Håll presenten enkel med hjälp av brunt papper och enkel tvilling. {Hittad på lechatgourmandbyalixia}.

Om du vill anpassa dina gåvor ännu mer väljer du en speciell bild som ska användas vid omslagning. När du knyter garnet eller bandet, sätt in fotot i mitten. Det kan ersätta bågen om du vill. Eller, om du inte vill använda ett foto, sätt en liten gren eller en blomma på plats. {Hitta på artifactuprising}.

Ser inte dessa pappersfjäder helt enkelt fantastiskt ut? Och de är lätta att göra också. Du kan använda en mall eller skapa en egen design. Använd fjädern för att dekorera dina presenter och de kommer att se speciellt och underbart. {Found on liagriffith}.

Använd garn i många olika färger och binda bitarna runt presenten för att få en design som liknar den här. Hemligheten är i knutarna. De måste anpassas perfekt. Du kan mixa och matcha de olika färgerna men du vill. Till exempel kan du skapa en regnbåge.

Ett annat roligt och intressant sätt att använda färgad garn är i ett vävt nät. I grund och botten använder du två olika färger och du låter dem korsa varandra som bildar detta mönster. Du kan gömma knutarna på andra sidan av presenten eller använda tejp för att hålla garnet fäst på pappret. {Found on oipaketti}.

Om gåvan är för ett barn, är en riktigt kul idé att använda vitpapper för att pakka det och att tejpa lite kritor på de inslagna gåvorna.Stämpla orden "färg mig" på ett hörn av lådan och låt barnen riva av kritorna och ha kul att färgas över lådan innan gåvan öppnas. {Found on linesacross}.

Eliminera behovet av en tagg genom att göra typografisk presentförpackning. Du behöver brunt hantverkspapper, en bok som du inte har något emot att förstöra, en verktygskniv, en penna, sax, alfabetmallar och en limpinne. Detta är ett av de mer komplexa projekten på hissen, så de intresserade kanske vill sitta ner på sina hantverksbord för att undvika att göra en röra. {Found on manmadediy}.

För ett elegant utseende, dekorera din gåva med svart och guld. Du kan använda tunna trädgrenar, löv och ekollonstoppar. Om du använder svart inslagspapper kan du spraya alla dessa smycken guld och använda garn för att fästa dem i presentförpackningen. {Found on itsprettynice}.

För julklapparna kan du prova något lekfullt och säsongsbundet som de här söta och roliga röda näsan. Näsan är liten röd pom-poms limmad i papperet och renarna är tryckta på. {Finns på splashofsomething}.

Och för påsken har du söta små kaniner att arbeta med. Gör bunny presentkort för dina gåvor. Du kan använda en mall och skriva ut den på kartong, sedan lima den på presenten. Du kan till och med göra en böjband för att knyta runt kanins nacke. {Found on inmyownstyle}.