Gör Holiday Gifts Extra Special med DIY Wrapping Paper

Gör Holiday Gifts Extra Special med DIY Wrapping Paper
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Vad är det bättre än oöppnade julklappar? Förpacka dem! Detta är speciellt sant om du är ett kreativt freak som jag, besatt av idéer för handgjorda projekt. Förpackningsgåvor har alltid varit en mycket viktig före juluppgift för mig. Jag älskar att planera utseendet, leta efter rätt pappersrullar och sedan stryka förpackningarna med festliga band och dekorationer. I år tog jag dock min gåvaobservation till nästa nivå och skapade mitt eget DIY-inslagspapper, så det är 100% handgjort.

För att göra presentförpackningen behöver du:

  • lakan av vitt och svart papper
  • lakan av bakpapper för ett transparent utseende
  • marmor effekt sprayfärg (silver / grå)
  • torkade ormbunkar
  • sträng
  • Förpackningstillbehör: tejp, sax, lim.

Nyckeln till framgång för att skapa detta gorgeusmönster är marmor-effektsprayfärgen. Det är fortfarande inte klart för mig vad som orsakar denna effekt, men när du trycker på toppen visas detta mönster på den sprayade ytan. Jag hade det i min studio i åratal och undrade vad jag kunde göra med det, förrän några dagar sedan när jag brainstormade möjligheter till julomslag. Jag var inte säker på om den slutliga effekten skulle vara tillfredsställande men jag kan nu säga att det visade sig vackert! Jag har spraymålat tre olika papper, standard svartvitt matpapper och bakpapper för en genomskinlig effekt.

MoreINSPIRATION
  • 5 olika sätt att använda julpapperspapper
  • Hur man byter dina gåvor på ett enkelt och stilfullt sätt
  • Steg upp ditt spel när du dekorerar med förpackningspapper

Jag gillar verkligen kombinationen av alla tre.

För att göra de inslagna förpackningarna lite mer intressanta har jag toppat dem med torkade ormbunkar. Torkade ormbunkar är mycket starkare än löv, så du behöver inte oroa dig för att de kommer att bryta.

Så det är min presentförpackningsidé för jul. Jag hoppas du tycker om det. Vi skulle gärna veta hur du paketerar dina gåvor i år, så låt oss veta eller lämna en länk till bilder i kommentarfältet nedan. Gott omslag!

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: