Ge ditt hem en romantisk makeover med någon Valentinsdag väggkonst

Ge ditt hem en romantisk makeover med någon Valentinsdag väggkonst
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Alla hjärtans dag är nästan här och det finns inte mycket tid att göra sig redo. Om du vill göra ditt hem lite mer romantiskt bör du börja planera en makeover. Det behöver inte vara något stort. Du kan helt enkelt lägga till några dekorationer för att ändra atmosfären. Vissa väggkonst skulle definitivt hjälpa till. Här är några idéer som du kan använda:

Alla hjärtans dag Glittered Bunting Wall Art.

Om du gillar att arbeta med glitter så tycker du också om det här projektet. Du kan börja med en tom 10 × 10 duk. Lägg först en kappa akrylfärg. Känn dig fri att välja vilka färger du vill ha. Skär sedan skrotpapper i form av trianglar. Ordna dem och bokstäverna och lägg sedan till det band som förbinder dem. Stänk lite glitter och du är färdig. {Found on sistersofthewildwest}.

Alla hjärtans dag flytande hjärta väggkonst.

MoreINSPIRATION
  • Hjärta Väggkonst för Alla hjärtans dag
  • 17 Alla hjärtans dag hantverk från hjärtat
  • DIY Alla hjärtans dag Kärleksskyltar

För detta projekt arbetar du med hjärtan. Först måste du hitta en ram från en målning, spegel eller foto. Skär sedan några hjärtan ur kartong. Se till att du har olika storlekar och olika färger. Då behöver du bara lite lim och lite garn för att slutföra projektet. Hitta ett arrangemang som du gillar, lägg den starka på topplimmen allt. Lägg sedan till arrangemangen i ramen. {Finns på makehomebase}.

String Väggkonst för Alla hjärtans dag.

Om du har det tålamod som är nödvändigt för denna typ av projekt, kan du också prova strängkonst. Hitta först ett teckensnitt som du gillar och klippa ordet kärlek att använda som en mall. Tape det på en bit av trä och hammar naglarna längs kanten av bokstäverna. Och nu den roliga delen. I stället för att vrida strängen för hand kan du försöka använda en penna. Ta bort mekanismen och skjut strängen genom den. Kontrollera sedan att strängen går slumpmässigt genom naglarna tills allt ser jämt ut. {Found on quelinda}.

Alla hjärtans dagbroderier.

Ett broderi kan också vara en trevlig och rolig idé. För detta projekt behöver du broderier av alla storlekar, tygskrot, filtskrot, akrylfärg, knappar, en hetlimpistol, pensel och en mall för att klippa blommor. Måla banden och låt dem torka. Välj sedan två färger för basväven och placera dem ihop mellan broderierna och dra åt dem. Klipp ut hjärtan och fäst dem. Därefter lägger du till några utsmyckningar och du är färdig. {Found on theideearoom}.