Ge dina köksskåp en ansiktslyftning

Ge dina köksskåp en ansiktslyftning
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du uttråkad med ditt köks typiska utseende? Har ditt kök tecken på åldrande? Tja, förtvivla inte. Det finns massor av sätt som kan antas för att ge ditt kök en ansiktslyftning och utan att spendera massor av pengar. Ett av de enklaste sätten är att arbeta på skåpen. Köksskåp är kärnpunkten i köket och ger en ansiktslyftning till dem ska spruce upp saker.

1) Matrester, värme, fett och vatten är kända för att ta en vägtull på skåpen. Så det första steget innebär att skåpen städas. Gör en lösning av tvål och vatten och rengör skåpen med hjälp av en rengöringsduk så att du inte kliar på skåpen. Tveka inte att upprepa rengöringsprocessen, om du hittar lite fett och smuts som fortfarande är fäst på skåpen.

MoreINSPIRATION
  • Målningsteknik för köksskåp
  • 5 idéer för att dekorera ovanför köksskåp
  • Hur ge människor en uppfattning om att ditt kök är större?

2) Om skåpen kräver mer uppmärksamhet efter en bra rengöring, försök måla dem. Att måla skåpen andas in nytt liv för dem. Om du har fritid kan du hantera projektet själv eller att anställa yrkesverksamma är alltid en bra lösning. Se till att den nya färg som valts skiljer sig från den befintliga färgen, så att en unik utseende ges.

3) Att byta skåpdörrarna med enkla lister är ett annat effektivt sätt att ge skåpen en ansiktslyftning. Se till att du väljer formningen i en annan färg eller färg så att de gör ett uttalande. Den befintliga finishen kan också användas för ett elegant utseende.

4) Hårdvaran och gångjärnen fästa vid skåpen är också kända för att bli smutsiga också. Så, rengöring eller byte av dem ska ge ett nytt utseende till skåpen. Om hårdvaran som knoppar och handtag är robusta, ska de omedelbart andas in i nytt liv om att rengöra dem med mild tvål och vatten. Och om knopparna och handtagen är helt skadade och verkar föråldrade kommer det att vara rätt att byta ut dem med nya och moderna gångarter.

5) Om ingen av de ovan nämnda sätten visar resultat är den bästa lösningen att refasera skåpdörrarna. Detta skulle kräva att du bara får den gamla dörren eller ansiktet bytas ut med en ny. Även om detta är ett dyrt alternativ, men lösningen är värt kostnaden.