18 guldpläterade DIY-projekt som gnistrar med elegans

18 guldpläterade DIY-projekt som gnistrar med elegans
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Är du uttråkad av hur en viss möbel ser ut och du vill ge den en makeover? Vill du lägga till en liten gnista på dina tillbehör? Tja, svaret på båda frågorna är mycket enkelt: guldbladning. Det tar inte lång tid, det är lätt att göra och resultaten är alltid imponerande. Du kan använda denna teknik för alla slags projekt, på möbler, på tillbehör och inte bara. Här är några inspirerande exempel:

Guldklädd nattduksbord.

Denna vackra guldblöta nattduksbord har en mycket fin rustik glam look. Först hade den en guldfärg på den och dess ägare ville ge det en smink. Men det första valet var inte exakt inspirerat vid det röda passade inte nattduksbordet så bra. Men när det blev den här sista blicken ändras allt. {Found on primitiveandproper}.

Guldlöv Trä Servettringar.

Du kan också använda denna teknik på mindre saker. Så här kan du till exempel göra guldbladiga servettringar. Du behöver trä servett ringar, sandpapper, trä fläck, en pensel, guldfärg och klar sealer. Först bör du börja slipa ringarna. Därefter fläckar de och i slutet lägger du lite glittring med lite guldfärg. Applicera förseglaren när du är färdig. {Found on laurendyhome}.

Rock guldblad.

Ett bra sätt att skapa en enkel och elegant inredning för ditt hem är att lövla några stenar. Det kan vara ett mycket konstnärligt projekt. Du behöver bara hitta några släta och vackra flodstenar och sedan kan du börja måla på dem med en tunn borste och lite guldfärg. Den design du väljer är upp till dig. {Found on designponge}.

Väggkonstguldblad.

Du kan också använda guldfärg för att skapa konstverk som du kan visa i ditt hem. Projektet är väldigt enkelt. Allt du behöver är en tomt duk, svampdämpare, en ren borste och bladblad och färg i guldblad. Doppa skålarna i färgen och svampa dem på duken. Låt det torka och börja sedan lägga in guldbladet på duken {på grund av ohcuriosity}.

Bordsguldblad.

Och nu ett möbelrelaterat projekt. Så här kan du ge ett gammalt bord ett nytt utseende med guldfärg. Först måste du sanda bordet och fläcka det. Välj sedan en design. Tape det och applicera och guldblad. Du kan skapa ekologiska former eller du kan prova något annat. {Found on site}.

Leafade terrakottakrukor.

Dessa guldbladiga terrakottakrukor ser ganska intressanta ut. För att göra något liknande, behöver du krukor, guldbladande lakan, en pensel och försegling. Förbered det område du vill måla med primer / sealer och fäst sedan guldbladet i potten. Klistra ner det försiktigt och måla över det. {Found on site}.

Serveringsbricka.

Vi hittade också ett annat enkelt och vackert projekt. Detta är ett guldbladigt bricka. För att skapa en liknande design behöver du först ett långt ark av folie. Använd den för att göra flera remsor. Spik remsorna ner till ett träslag och spraya dem sedan med guldfärg. Lim remsorna till facket och applicera ett förseglingslager. {Found on savvy}.

Guldbladplanterare.

Om du gillar dessa plantare kommer vi nu att visa dig hur man gör dem från början. Blanda först 4 delar cement med en del vatten. Lägg sedan en mindre kartonglåda inuti en annan och häll blandningen mellan dem. Ta bort kartongen efter 10-15 minuter och låt plantan härda över natten. Dekorera sedan det med guldblad. {Found on groenkapje}.

Bulb vas.

MoreINSPIRATION
  • Snygga DIY-projekt som du kan göra med guldfolie
  • 10 enkla DIY-projekt för att prova den här helgen
  • Så här använder du guldsprayfärg i 10 enkla DIY-projekt

Jag är inte en stor fan av guldblad eller av den här färgen i allmänhet, men jag måste erkänna att dessa knoppvaser ser väldigt söta ut. För att göra dina egna vaser ser ut så här måste du först hitta en stencil eller använda tejp för att göra en. Applicera sedan lim på vasen och applicera bladblad i bladet till vasen. {Found on sasandrose}.

Tillbehör.

När du har lite ledighet på händerna, kan du också försöka göra några härliga papper mache djur och ge dem ett glänsande utseende. Du behöver djuren, golfbladet, en pensel, lim och tätare. Applicera sprutämne först och fäst sedan vikbladet. Använd borsten, använd förseglaren och du är färdig. {Found on allsortsofpretty}.

Skål.

Här är ett annat enkelt projekt. De tillbehör du behöver är guldblad, försegling och en mjuk borste. Ta en limpennan och rit designen. Lägg guldbladet och borsta det överflödiga bladet bort. Applicera sedan förseglaren och det är allt. Använd den här tekniken på en skål till exempel. {Found on the paintedarrow}.

En annan skål.

Detta projekt innefattar också en skål. Först får du dina förnödenheter: bladblad, lim, pensel och blandningsskål. Använd en pensel för att belägga skålen med lim. Applicera sedan små delar av guldblad till användningen. Dra försiktigt ut bladet för att skapa ett slumpmässigt mönster. {Found on nouvelledaily}.

Strip plantera blad.

Guldblad ser mer elegant ut när det inte används i stora mängder. Till exempel ser den här vasen mycket chic ut och den har bara en tunn remsa golfblad på den. Du kan skapa en liknande design genom att först sätta på tejpen på vasen och sedan applicera lim och guldblad till den lilla delen däremellan. {Found on designocd}.

Glasögon.

Om du vill lägga till lite glam på dina glasögon eller vaser, kan du komma med alla slags mönster med guldblad.Till exempel kan du skapa geometriska mönster, som i det här fallet. Använd tejp för att bestämma designen och applicera sedan bladbladet eller färgen på guldbladet.

Världskarta guldbladad.

När det gäller projekt som är lite mer komplexa och konstnärliga, är det här ett bra exempel. Det är en guldbladig världskarta. Att göra något som detta kräver mycket tid och tålamod och du bör också hitta ett tomt utrymme där du kan arbeta eftersom du förmodligen kommer att göra en stor röra. {Found on uglyducklinghouse}.

Benen doppade.

Sidobordet har ett intressant utseende. Den har målats vit och den har gulddunkade fötter. Att uppnå en sådan utseende är lätt. Använd bara tejp för att markera var de två färgerna kommer att mötas och applicera guldfärgen på botten av fötterna. {Found on designsponge}.

Konstverk guldblad ram.

Om du vill lägga till lite gnista på det konstverk du har visat i ditt hem kan du fokusera på att göra ramen lite mer iögonfallande. Till exempel skulle en guldbladad ram komplettera en målning med kallfärger. {Found on littlegreennotebook}.

Ikea hack.

Med tanke på rätt typ av inredning kan alla möbler använda en mer extravagant färg. Denna guldbladiga étagère är inte ett vanligt val i de flesta hem men det integrerar snyggt här. Det faktum att det har en tunn och snygg design hjälper definitivt. {Finns på honeysweethome}.