Så här använder du guldsprayfärg i 10 enkla DIY-projekt

Så här använder du guldsprayfärg i 10 enkla DIY-projekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

En liten bit av guldsprayfärg kan omvandla även de mest grundläggande och vanliga föremålen till vackert utsmyckade föremål med sofistikerade auror men tricket är måttlig. Det finns många sätt att använda guldsprayfärg för att uppdatera dina favoritartiklar eller till och med göra nya och det är viktigt att veta hur man använder den så att den ser elegant ut.

En enkel vinflaska kan omformas till en elegant vas på några minuter. De material som behövs är bland annat målarband, gummiband, guldfärg och glasflaska. Tejpen och gummibanden används för att skapa önskat mönster på flaskan och täcka de områden som ska förbli omaintade. {Found on homeyohmy}.

Uppenbarligen kan en liknande behandling appliceras på en vas. I stället för att förvandla en flaska till en vas, kan du välja att uppdatera en vas i en snyggare version av sig själv. Använd tejp för att täcka övre delen, lämna botten exponerad så att den kan målas guld. Vad du får är en härlig gulddoppad vas.

Med en trädgren och en del guldfärg kan du göra dig till en vacker smycken arrangör. Det är verkligen enkelt faktiskt. Du målar bara filialen och lägger den på en vägg och använder den för att organisera dina halsband och armband.

För ditt kontor eller bokhyllor kan du göra några unika bokstäver eller pappersvikter. Den svåra delen är att hitta några stenar som du verkligen gillar så håll ögonen öppna överallt där du går. Då behöver du bara spraya dem. {Found on designlovefest}.

MoreINSPIRATION
  • Ha kul med koppar sprayfärg - 11 DIY idéer
  • DIY Gold Stripe Flower Vase
  • 5 Snabba Pick-Me-Up Spray Paint Projekt

Och när man talar om kontor finns det ett annat underbart projekt du kan försöka. Det består av att göra snygga och eleganta tillbehör till ditt skrivbord. Bara samla en pennahållare och några andra saker du behöver, en målarband och guldfärg. Du kan bara måla objekten eller spela med mönster. {Found on homeyohmy}.

Trött på dina gamla kaffekrusar och deras vanliga och tråkiga utseende? Ge dem en makeover. Använd målarband och guldfärg för att skapa intressanta mönster. Kanske kommer du även att upptäcka att du är naturligt begåvad på dessa saker. {Found on garlandofgraceblog}.

Lampan på ditt skrivbord eller nattduksbord kan också använda en makeover om du tror att några guld accenter skulle se bra ut på det. Du kan välja att helt enkelt spraya sprayfärgen hela lampans botten eller skapa geometriska mönster med tejp. Glöm inte primern. {Found on dreamalittlebigger}.

Och bara för att visa dig hur lätt det är att använda guldsprayfärg och hur ti kan förvandla någonting till ett elegant objekt, ta en titt på detta projekt. En trashcan gick från strömlinjeformat till att ha kul i ett ögonblick och det är allt gjort med hjälp av guldsprayfärg och ingenting mer. {Found on crabandfish}.

Kanske skulle du också vilja ge några av dina möbler en makeover. Omvandla till exempel dina barstools och ge dem ett elegant nytt utseende. Spraya målar botten av benen och sätet med guldfärg och använd en annan färg för resten av pall {{found on honeybearlane}.

Hur skulle du vilja ha en snygg barvagn som du inte skäms över för att visa dina gäster? Tja, allt du behöver är en vagn med en design och storlek du gillar. Då kan du ta hand om de estetiska detaljerna och spraya färgramen med guldfärg. {Found on historyinhighheels}.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: