Hur att dekorera för höst - 5 färska DIY-projekt

Hur att dekorera för höst - 5 färska DIY-projekt
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Även om höst inte är lika spännande som våren, finns det definitivt några mycket intressanta dekorativa idéer du kan försöka. Halloween är definitivt en utmärkt möjlighet att göra en förändring i ditt heminredning. Du kan hitta lite inspiration i följande projekt. De är inte utformade för att vara skrämmande, utan snarare för att fånga höstens skönhet.

Färgförändringarna i träden är den första aning som hösten kommer. Du kan fånga skönheten i dessa stunder genom att använda fallna löv för att göra en vacker höstdekoration för ditt hem. Kombinera flera blad och gör en ros. Använd några garn eller tråd för att hålla buketten ihop. Du kan visa dem med ett stort blad som bakgrund. {Found on lobzik}.

MoreINSPIRATION
  • Välkommen fall med ett av dessa enkla hemprojekt
  • Stora fallprojekt som du kan göra med löv
  • Uppdaterad Pumpkin Project - En Fresh Take On Fall Decor

Pumpor är en stor symbol på hösten. De är ganska överallt och de kommer i alla slags former, storlekar och färger. En härlig idé som föreslogs på mottesblog är att förvandla en pumpa till en vas för färska fallblommor. Det är faktiskt ett perfekt sätt att använda din överblivna Halloween pumpor. Du kan måla pumpan om du vill.

Om du vill göra en höst mittpunkt, är det med ditt blommor det enklaste alternativet. Men sluta inte där. Ge ditt centerpiece en unik look och lite doft. Kombinera färska blommor med mandariner och apelsiner. På homemadebycarmona kan du ta reda på hur du kan dekorera apelsinerna med hela kryddnejlika. Du behöver några spettar för detta.

I stället för att använda färska blommor som bara varar i några dagar kan du få lite inspiration och göra pom-pom-blommor. Om du vill klä din bukett till Halloween, använd garn i orange, gul och mörkgrå eller svart. Visa dina pom-pom blommor i en mason kruka vas. Måla burken svart.

Om du vill göra något vackert för Thanksgiving, kan du kolla in projektet på designimprovised. Erforderliga förnödenheter inkluderar rena metallburkar, lite färg och klart vax. I grund och botten är allt du behöver göra för att måla burkarna. Välj några vintagefärger om du gillar utseendet. Du kan då visa några fjädrar eller blommor i burkarna.