Underbart lyxhotell i Schweiz

Underbart lyxhotell i Schweiz
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Eftersom det är vinter vill vi presentera dig ett semesteralternativ som du inte vill missa. Carlton Hotel St. Moritz i Schweiz är den perfekta platsen för en femstjärnig semester. Hotellet erbjuder sina gäster utsökta, individuella tjänster i en privat miljö.

Ligger bara en blick bort från fantastiska affärer, spa och många restauranger och barer där du kan se och ses, är detta hotell en lyxig upplevelse. Det rymmer 60 sviter som lämnar dig mållös med sin hisnande utsikt över St. Moritz-sjön och den alpina panoramaen i bakgrunden. Designhotellet Carlo Rampazzi omdefinierar begreppet personlig lyx. De erbjuder högsta standard för komfort och en överlägsen användning av ljus och utrymme.

MoreINSPIRATION
  • Det lyxiga och livliga mystikhotellet i Santorini
  • Huntington - ett lyxhotell
  • Hôtel Droog - en plats som sammanför koncepten köpcentrum, galleri och hotell

Detta glamorösa hotell har mycket att erbjuda, med en spa-anläggning som sträcker sig över 1200 kvadratmeter och tre våningar och har sex behandlingsrum, en privat spa-svit, en pool, ett gym, olika bastur och ångbad och en separat damm-bara bastu. Dessutom har det två restauranger och den enda inomhus och utomhus uppvärmd pool med utsikt över Alperna.

Carlton Hotel, som nyligen tilldelats med engagemanget för kvalitetsutmärkelse av världens ledande hotell, är ett fristad att återvända till. Du kan boka din drömsemester till priser mellan 950-7900 CHF per natt.