Underbar Modern Biasa Shop av PT Green Design

Underbar Modern Biasa Shop av PT Green Design
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Idag vill vi presentera dig en fantastisk butik i Sanur, Bali, Indonesien. Kompletterad av Bali-baserad designstudio PT Green Design, är detta butiker en modern oas. Den dyrbara butiken lager indiska siden och högkvalitativa sängkläder och rayon för män och kvinnor.

Denna vackra butik är ett eklektiskt utrymme som kombinerar traditionella och moderna med lokalt framställda material. Designern ville skapa något som passar kundens personlighet och önskemål, samtidigt som utrymmet blir så effektivt som möjligt. Efter att ha designat en annan butik för samma klient, var det här projektet lite lättare.

MoreINSPIRATION
  • Green Botanical Shop Design i Brasil
  • Spice Fashion Colorful Shop Inredning
  • IllyTemporary Shop Inredning

Biasa-butiken är utformad med en intressant takpanel i kombination med ett naturmaterial. Det lokala materialet som används blir blandat med ett modernt språk. Dessutom är ljusgul smattered i hela denna högklassiga butik. Designern använde också fantastiska ljusarmaturer för att accentuera butiken och dess produkter. Dessutom använde han merban trä för golv, rostfritt stål för trappan och varma färger som framkallar den balinesiska egenskapens personlighet.

Den härliga moderna Bali-butiken har mycket att erbjuda, med designen och slutar med sina underbara produkter. Om du någonsin i Bali föreslår vi att du tittar på Biasa-butiken, du kommer inte ångra det.