Underbar modern inredning av Cecconi Simone

Underbar modern inredning av Cecconi Simone
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att designa ditt hem kan vara lite överväldigande ibland. Det bästa att göra är att hyra en professionell som kan göra en tråkig plats, hemma för dina drömmar. Om du inte har råd med det, vill vi gärna visa dig ett exempel på en modern inredning som gör att du blir mållös.

Cecconi Simone har utformat en modell för ett radhus i Toronto, Kanada. Som du kan se försökte de hålla saker så enkla som möjligt. De använde inte många färger, mönster eller stilar. De tänkte inuti och anpassade armaturer för de tre enhetstyperna inom samhället. Marken och tredje nivåerna är målade i en ren palett av vit, svart, valnöt och gul.

MoreINSPIRATION
  • Stilig Toronto Townhouse av Cecconi Simone
  • Ett varmt interiör baserat på kontrast och enkelhet, designad av Cecconi Simone
  • Underbar inredning i Marseille

Deras projekt baserades på alternerande horisontella kompositioner med vertikala element. Konstruktörerna använde sig även av specialarbeten, med sluten och öppen lagring som genererar en kontinuerlig sammansättning av fasta ämnen och hålrum. Färgpaletten hålls dessutom över hela huset, en aspekt som ger kontinuitet och balans. Platsen är mycket funktionell med lagringsutrymme nästan överallt, och hög stil med underbara moderna möbler, unika ljusarmaturer och en antydan av färg för smak.

Denna inredning är allt du kan önska dig. Det är modernt, elegant, snyggt, höftigt och ändå en varm och välkomnande plats att landa.

Populära Inlägg

Stora Idéer

Kategorier: