Underbar privat bostad av designpartnerskap

Underbar privat bostad av designpartnerskap
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Denna nästa två våningar privat bostad i Johannesburg, Sydafrika designades av arkitektonisk studio Design Partnership. Denna förstklassiga egendom drar nytta av många moderna och lyxiga funktioner och verkar vara flytande.

Till att börja med är detta underbara konstverk ett av de hemmen som ger dig känslan av komfort utan att behöva kompromissa stilen. Detta moderna hus har stora fönster från golv till tak som låter naturligt ljus översvämma rummen. Det har stora, luftiga rum med några funky ljusarmaturer som ger det smak på natten och en industriell utseende om dagen. Dessutom har den en underbar trappa som belyses av ljus, ett skräddarsytt kök och en fullfylld bar för höftpartier.

MoreINSPIRATION
  • Underbar bostad av Morphinogenesis Architects någon kan bli kär i
  • Modern bostad i Lima med en smidig övergång mellan sociala och privata utrymmen
  • Privat bostad omgiven av stora Puriri träd

För att få det att känna sig ännu större som det redan är, skapade arkitekterna öppna utrymmen som är bra för underhållande familj och vänner. Huset är mycket funktionellt och högteknologiskt, har moderna möbler, mycket välfördelade utrymmen och en eklektisk stil. Några andra viktiga funktioner är den stora innergården och den stora poolen för kylning under heta sommardagar.

Detta moderna hem är ett elegant ställe, det har lyxiga funktioner och bra utrymmen. Det är allt du någonsin kunde drömma om och ännu mer.