Graciös köksvattenkran från Brizo

Graciös köksvattenkran från Brizo
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Det är sant att köket bör vara först och främst praktiskt och funktionellt. Men det betyder inte att det inte kan se vackert också. Medan de flesta designers fokuserar på funktionalitet, hållbarhet och alla de sakerna, lägger Brizo också till förteckningen utseendet på sina bitar.

Vuelo, den sista skapelsen från Brizo, är det perfekta exemplet för det. Med en väldigt vacker och graciös design inspirerad av den härliga svanen är den här kranen nästan för vacker för att vara sant. Det är en utsökt bit. Självklart, med en kran så här, ska resten av ditt kök vara på samma nivå. Många människor brukar spendera väldigt lite tid när man väljer saker som kran eller duschhuvud eftersom de tycker att de alla ser likadant ut så att de också kan vara snabba och välja en. I det här fallet skulle de vara fruktansvärt fel. Det finns ingen annan bit som kan jämföras med den här unika köksblandaren.

Nu när du har sett hur vackert det ser ut är det enda problemet kvar att veta om det är mer än det utseende som är imponerande. Det är faktiskt det. Med hjälp av Innoflex- och Diamond Seal-teknologierna garanterar skaparna av denna kran oss att det kommer att se smidigt ut och vara nytt i många år framöver. Och det är självklart en mycket hållbar, fjädrande och högkvalitativ bit.