Gravity Bowl och Colander Set för moderna kök: Spin & Drain

Gravity Bowl och Colander Set för moderna kök: Spin & Drain
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Ett multifunktionellt köksredskap som den här skålen och kolsatsen kan spara tid och hjälpa dig att laga smidigt. Oavsett om du gör en sallad eller lagar pastarätter, hjälper den här moderna skålen och kolsatsen dig att enkelt snurra och tömma vad som senare blir ditt bränsle.

Det snygga Spin & Drain köket hjälp från Guzzini är vad som tar matlagningstiden och förbättrar ditt intuitiva arbete i köket. Maximera ditt arbete i köket,Spin & Drain skål och kolvuppsättning använder tyngdkraften på ett subtilt sätt. Detta ökar och påskyndar matlagnings- och serveringsprocessen, vilket gör ditt liv enklare.

Det multifunktionella kökshjälpet har ett innovativt rotationssystem utformat av Nilo Gioacchini och Criodesign. Detta säkerställer att tyngdkraften hjälper till att göra allt enkelt och intuitivt. Satsen består av en behållare och en kolsats som kan användas tillsammans eller individuellt.

Den interna korgen samlar först vattnet från tvätt och dränerar det, men det kan också användas separat som den klassiska kolven; till exempel för tömning av pasta. Den yttre behållaren är å andra sidan också en skål som kan användas vid bordet för att servera pasta, sallad eller förbereda rätter.”

Det innovativa tyngdkraftsspinnsystemet är tillverkat av robust livsmedelssäker SAN-plast och utformad för att hjälpa dig vid flera tillfällen. Skål- och kolsatsen är också diskmaskin säker och mäter 12 av 10 med 5-tums. Med en intuitiv design hjälper Spin & Drain-köksredskapet dig att enkelt tvätta, tömma, servera, blanda och till och med tina mat. När du har oväntade gäster hjälper detta moderna kökshjälpmedel dig att kombinera något som ska fungera snabbt och enkelt. Den yttre skålen blir en beroende betongskål som du kan ta till matbordet. Vad är skålen som du säkert skulle kunna använda Spin & Drain skålen och kolanställaren för?