Stor DIY Dresser förvandlades till en bokhylla

Stor DIY Dresser förvandlades till en bokhylla
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Din byrå är så gammal finns det inget du kan använda det för längre. Eller är det? Frågan bör vara retorisk eftersom en gammal byrå kan återupplivas på många bra sätt. Det finns massor av sätt att återanvända en sådan möbel. Tror inte på oss? Ta en titt på dessa exempel.

Låt oss säga att du inte är nöjd med hur din gamla byrå ser ut och du vill bli av med den. Håll minst lådorna åtminstone. Om de fortfarande är fasta och i god form kan du omplacera dem i en bokhylla. Lägg dem tillsammans som bitar av ett pussel men inte innan du redesignar dem. Du kan använda lite färg och tyg eller hyllplan.

Eller kanske du kan hålla ramen och bli av med lådorna. En byrå utan lådorna skulle göra en härlig liten bokhylla för barnens rum. Du kan måla den med en attraktiv färg och ge den ett nytt hem. {hittade på yankeedrawl}.

En annan idé är att flytta byrået in i matsalen och att omplacera det i en skänk. Använd den för att lagra köksredskap och andra saker. Du kan använda toppen som bildyta för vaser, inramade foton och andra dekorationer. {Found on mrshinesclass}.

Om du flyttar byxan bredvid sängen eller in i vardagsrummet, bredvid soffan, kan den tjäna som ett sidobord eller nattduksbord. Det skulle också vara en bra förvaringsdel om den har lådor eller öppna hyllor. Först skulle det vara trevligt att måla det för att ändra sitt utseende och ge det ett nytt utseende. {Found on lizmarieblog}.

Det skulle också vara bra att flytta byrået in i entré eller foajé. Där skulle det fungera som konsolbord. Inuti lådorna kan du hålla tillbehör som handskar, halsdukar och andra saker. Det skulle också vara möjligt att använda dessa som en skostorlek. {Found on decorchick}.

MoreINSPIRATION
  • 10 sätt att Upcycle en gammal dresser
  • Några enkla sätt att ge en gammal dresser ett nytt nytt utseende
  • Geniala sätt att återställa vinkasser i DIY-projekt

Med lite kreativitet och lite DIY-talang och entusiasm kan du göra en gammal byrå till en fåfänga för badrummet. Du måste skära ett hål i toppen för diskbänken och göra plats för rören. Lådorna skulle behöva ändras lite också, men de kommer att vara funktionella. {Found on underheheheheart}.

Ett annat alternativ är att förvandla en gammal byrå till ett skrivbord. Du måste göra några ändringar i sin design först. Du behöver plats för dina ben, så några av lådorna måste tas bort. Eller kanske du vill bli av med dem helt om du inte behöver lagringsutrymmet. {Found on thriftyandchic}.

I barnkammaren kunde en gammal byrå bli ett skötbord. Du skulle inte ens behöva ändra något om det. En ny färgfärg skulle vara tillräckligt. Tja, kanske du kan få lite ny hårdvara också och ersätta den gamla låda drar med något lite mer barnvänligt.

Det skulle också vara intressant att göra en byrå till en kök ö. Om du tänker på det är idén faktiskt riktigt bra. Kommunen skulle bli basen på ön. Lägg till en bänkskiva och detta kan vara den centrala delen i köket. {Found on thistledownecottage}.

Om ditt vardagsrum kan använda en mediekonsol och ditt sovrum skulle kunna göra utan att den gamla byråen du vill ersätta så illa, överväga följande situation: du flyttar byrået in i vardagsrummet och där blir det en mediekonsol. Då kommer du upp med något för sovrummet också.

Du kan också ta byxan ute på gården. Faktum är att det skulle vara en härlig idé. Du kan använda den där som en pottestation. Håll alla dina redskap och tillbehör i lådorna och ha det roligt att ta hand om din trädgård eller trädgård. Men inte innan du ger byrået en makeover med någon djärv färg.