Stora Halloween Bottle Stoppers

Stora Halloween Bottle Stoppers
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Halloween-förberedelser verkar komma till ett slut eftersom vi på några dagar måste vara redo att fira denna helgdag. Om du tror att allt är klart och på rätt ställe kanske det fortfarande finns plats kvar för vissa tillbehör.

Om du vill lägga till mer charm till ditt Halloween-middagsbord så kan du också välja dessa stora Halloween-flaskstoppare. De kommer att se bra ut på bordet och hjälpa dig att bevara Halloween-spriten. Du kan också tänka på att använda dem som en Halloween-present om du är inbjuden någonstans och du har inte köpt någonting ännu för värdinnan.

MoreINSPIRATION
  • Stora DIY Halloween Mummy Lanterns
  • Appo-unikt flaskpropp från Seletti
  • Klein Bottle House av McBride Charles Ryan

Dessa läskiga flaskproppar har formen av en mus, uggla och ravin och var och en av dem är till salu för 9,89 €. Topparna på dessa flaskproppar är gjuten aluminium med svart finish medan stopparna är gjorda av rostfritt stål. Det finns också gummitätningen som garanterar en lufttät passform så att dina drycker förblir färska och kan inte påverkas av något annat. För bättre underhåll och konservering rekommenderas handtvätt.

Tänk på hur trevliga dina flaskor kommer att se på bordet och passa den här speciella helgdagen. Hela matbordet får dig att känna dig närmare det här evenemanget när du väljer fler saker som representerar symboler på Halloween.