1940-talet boende, fortfarande charmig och drömlik

1940-talet boende, fortfarande charmig och drömlik
Allen and Betty Harper
Teamet Författare
Allen and Betty Harper
Familj Med De Gyllene Händer
Rating:
5

Att se ett hus så vackert som det här och sedan lära sig det byggdes tillbaka på 1940-talet får dig allt nostalgiskt tänkande om det hus som din mor-och farföräldrar brukade ha eller några underbara upplevelser du hade när du besökt en liknande plats. Att bevara den ursprungliga charmen i en gammal byggnad gör det möjligt för kommande generationer att utforska det förflutna och komma i kontakt med rymdhistoria.

Det här är Guirey Residence, ett 1940-talet hus som med tiden återställdes och förvandlades lite efter en liten men som fortfarande är väldigt mycket lika nu som för några decennier sedan. Tendenser kommer och går men det här huset är vackert. Otrolig av förändringar i stilarkitekter och designers måste kämpa med under den här perioden har huset en tidlös elegans som gör den dyrbar.

MoreINSPIRATION
  • En omdesignad 1940-tals duplex med ett modernt utseende
  • Modernt hus med konstnärlig överklagande och q drömmande design
  • En 1940-tals Sydney lägenhet renoverad av CO-AP Architects

Det finns en mycket fin balans mellan inomhus och utomhus. Det finns en stor täckt terrass perfekt för att njuta av utomhus middagar även när vädret inte är så vänligt. Alla rum är generösa och väldigt inbjudande. Det finns en välbekant luft i hela huset och det beror på att stilen är en kombination av traditionella och moderna element som har bevarats och vidarebefordrats till andra stilar, inklusive nutida. De stora fönstren fyller huset med ljus och allt trä som du ser på väggarna, golv och tak skapar en mycket varm och mysig atmosfär.